Til toppen
Startside > Udklædning > Masker > Halloweenmasker >
Vis hele beskrivelsen

Halloweenmasker

Hvis du skal til halloweenfest, har vi de perfekte masker. Her i sortimentet findes der f.eks. uhyggelige klovnemasker med hår, hvis du vil udklæde dig som en uhyggelig klovn. Hvis du i stedet er vild med Batman-karaktererne, så har vi både en Batman-maske, en Joker-maske med hår og en super skøn Bane-maske, så du kan forvandle dig til Tom Hardys pumpede skurk.

Vi forhandler også masker, der forvandler dig til varulv, Freddy Kruger, zombie, djævlen, spøgelse eller heks. Hvis du derimod har brug for en julemandsmaske til juleaften, har vi flere fede masker at vælge imellem, så Julemanden også gør sin entré i år.

Partyking tilbyder dig også mere simple papmasker, der har udskårne huller til øjnene samt en elastik, der gør det nemt at fastgøre masken rundt om hovedet. Vi har masker, som forestiller Vladimir Putin, Barack Obama, George Bush, Gangnam Style, Messi, Will Farell, Charlie Sheen, Simon Cowell og Zlatan Ibrahimovic. Eller hvorfor ikke klæde dig ud med en papmaske, der portrætterer fiktive karakterer såsom Mr. Bean, Star Wars' Darth Vader, Minions, Yoda, Quagmire, Stormtroopers, Chewbacca, Stewie eller Brian.

Vi forhandler også en række festlige dyremasker, så du ved hjælp af en maske kan klæde dig ud som et dyr. Her er masker til at klæde sig ud som løve, kanin, hest, zebra, schæferhund, flodhest, panda, ko, haj, giraf, hane, gorilla, æsel, kylling, krokodille, elefant og mange flere.

Hvis du ønsker at klæde dig ud som et dyr, bør du helt sikkert tjekke vores sortiment af dyremasker!

Filter

Viser 441 produkter
castle