Handsker

Korte og lange, helfarvede og mønstrede, tykke og tynde. Handsker i denne kategori ser ud på mange forskellige måder, og de passer derfor til mange forskellige lejligheder og mange forskellige hænder.

Handskerne er fremstillet af det bedste materiale, og vi har alt fra handsker lavet af latex, blonder, læder, bomuld til en række andre praktiske og mere uhandy materialer. Fuldend balkostumet med et par af vores smukke, lange handsker eller køb et par sorte læderhandsker før bondagefesten, fyld skabet op før vinteren eller forklæd dig i sort som natten helt ud til fingerspidserne! Spadsér ned ad trappen som en ægte Hollywood-stjerne eller victoriansk kongelig, som om du skjuler noget mindre uskyldigt under statsligheden.

Handskerne er en unik detalje, der fuldender dit outfit, og du opdager måske en ny form for livsstil gennem dit nye par - hvorfor ikke prøve flere forskellige modeller for at finde det helt rigtige par?

Har du tidligere fundet et par, der er midlertidigt udsolgt, kan du altid kontakte os via hjemmesiden. Så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.
Læs mere