vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Harry Potter

Hvem kan ikke huske de lange køer, som blev dannet foran bogbutikker verden over i forbindelse med hver bogudgivelse, da den første film udkom, eller da vi endelig fik løsningen på gåden om, hvad profetien egentlig går på?

Nok er der gået flere år, siden vi senest fik en "Harry Potter"-bog, men fænomenet hænger stadig ved, og fortællingen er blevet en af vores mest folkekære beretninger i nyere tid.

I fans derude kommer til at glædes over, at vi har en hel kategori tilegnet en af tidernes mest kendte troldmænd her på Partyking.dk. Her er din chance for endnu en gang at genopleve den magi, som Harry Potter-figuren har spredt til publikum i næsten to årtier.

Er du inviteret til en magisk udklædningsfest, er dette den perfekte lejlighed til at klæde sig ud som en dine favoritkarakterer fra bøgerne og filmene. Vi har både voksenkostumer og børnekostumer. En del af de mere uhyggelige kostumer er også perfekte til en halloweenfest. Kan nogen som helst være i tvivl om, hvem du har forvandlet dig til? Skulle der være en, der stiller spørgsmål, så brug blot en af Potters mange trylleformularer!
Læs mere