Hem
> Temaer > Varemærker > He-Man And The Masters Of The Universe

He-Man and the Masters of the Universe

“By the Power of Grayskull! I have the Power!” Hvem mindes ikke denne replik fra den tegnede kultserie "He-Man and the Masters of the Universe"? He-Man levede jo som bekendt på planeten Eternia, og til hverdag var han kongeparets søn Prins Adam. Men så snart han tog sit mægtige sværd frem og ytrede de magiske ord, blev han forvandlet til den stærkeste mand, som nogensinde har eksisteret, og tog navnet He-Man.

Som altid er det kampen mellem det gode og onde, der gør sig gældende i universet. He-Man forsvarer sit slot Grayskull mod ærkefjenden Skeletor. Vil du også tage del af He-Mans spændende verden? I vores sortiment finder du flere godbidder, som du har brug for, når du skal gå efter den komplette superhelteforvandling. Du behøver heller ikke spendere hundrede timer i fitnesscentret for at få lige så store muskler. Der findes en meget lettere vej - køb et af vores He-Man kostumer.

På med kostumet, en paryk og et mægtigt sværd, og så er du klar til at slås med den ondskabsfulde Skeletor. Eller bare til at gå ud og feste med vennerne, hvilket også fungerer.
Læs mere
3 hits