hilary-clinton-pappmask-2

Hilary Clinton Papmaske

39 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Vælg variant:

 • Øyvind
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kunden har ikke givet en kommentar)
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Hillary Clinton var længe mest kendt som hustru til den forhenværende amerikanske præsident Bill Clinton, men da hun stillede op til præsidentvalget 2016 mod Donald Trump, fik hun virkelig sin plads i rampelyset. Dette gjorde hende meget populær blandt amerikanerne og de internationale medier, og hun tabte præsidentvalget med en hårsbredde.

Dette er en klassisk papmaske, som du nemt kan fastgøre over dit ansigt. Den passer perfekt til udklædningsfester eller lignende, måske med et amerikansk eller politisk tema? Masken er perfekt til dig, som hurtigt vil have en enkel og nutidig udklædning.

 • Materiale: Pap.
 • Leveres stykvis.