Hem
Bartilbehør Hjemmebryg hjemmebryg Tilbehor

hjemmebryg Tilbehor

Hvis du føler, at en hjemmebar ikke er nok, er eget vin- eller ølbryggeri måske lige noget for dig. Med Partykings hjælp kan du snart servere "Husets vin" i bogstavelig forstand. Vin er længe blevet betragtet som festens drik, og det er blevet fremstillet i tusindvis af år. At fremstille sin egen vin er både sjovt og lærerigt, og Partyking har alt udstyret, der giver dig succes med projektet. Foretrækker du øl i stedet, har vi et stort udvalg af dekorative kapsler, og sammen med vores øvrige udvalg af hjemmebrygningsprodukter har du snart en egenproduceret øl i hånden, klar til at blive nydt sammen med en god bid mad.

Blandt vores tilbehør finder du de produkter, du har brug for til gæringsprocessen og opbevaringen af dine færdige drikke. Desuden finder du udstyr til at lave en både flot og professionel forsegling af dine flasker.

Hos Partyking.dk får du kort og godt alle forudsætninger for at lykkes med dit helt eget bryggeri. Og vær ikke bekymret, det er helt lovligt at brygge sine egne drikkevarer til maden. Bestil i dag, og du har din første flaske allerede om et par dage.
Læs mere