Hem
Temaer Temafest Hollywoodfest

Hollywoodfest

Vi er mange, som er dybt fascinerede af Hollywood - stedet, der føles alt andet end ægte og naturlig.

Det er i Hollywood, at man producerer hovedparten af alle amerikanske tv-serier, og derfor er det ikke usædvanligt, at mange af de kendte bor netop her, eller at folk tager i retning af Hollywood for at blive opdaget. Måske får man en lille rolle, der fører til noget langt større. I Hollywood har alle store drømme, og luften i den amerikanske by nærmest sitrer af forventninger.

Stort set alle kender Hollywood, og det er ikke mange, som ikke har set det kendte Hollywood-skilt i diverse film, serier, billeder og lignende. Denne så omtalte lokalitet er af stor interesse for mange, så det er ikke overraskende, hvis du ønsker at arrangere en fest med et Hollywoodtema. Er du heldig at blive inviteret til denne type fest, eller skal du selv i gang med at arrangere temafesten, kan du finde kostumer, tilbehør, dekorationer og lignende hos os, så din Hollywoodfest bliver fuldendt. Med vores hjælp kan vi forvandle dit hjem til en scene fra Hollywood, og hvorfor ikke finde et smart kostume fra en af dine yndlingsfilm.

Skab den rette Hollywoodstemning, så du kan begejstre dine gæster. Måske vil du sætte en piñata op, som ligner et ægte filmkamera, som alle de legesyge gæster kan slå løs på. Snart får de at se, hvilke godbidder der gemmer sig inde i piñataen. Det er formodentlig ingen filmkontrakt, men sikkert et utal af lækre godbidder. Du kan også dække op til en rigtig Hollywood-temafest via duge, paptallerkener, servietter, krus og lignende. Det er med til at give middagen et glamourøst udseende. Vi har et utal af konfetti, paparazzi-fototilbehør, balloner i form af filmkameraer, rød løber og massevis af guirlander, som følger dit Hollywoodtema til punkt og prikke. Lad gæsterne gøre deres entré på den røde løber, tag billeder af dem, og efter der er spist og danset er der måske et par skuespillere, der vinder en Oscar-statuette og holder den tale, som de har øvet sig på foran spejlet derhjemme.

Når du skal finde det rette kostume til Hollywoodfesten, så tag gerne et kig på vores store og alsidige sortiment. Vi tilbyder et utal af kostumer, tilbehør og meget andet, som vil sætte prikken over i'et ved Hollywoodfesten. Ønsker du at ligne den legendariske Marilyn Monroe? Eller et andet Hollywoodikon? Tjek vores tilbud og få ny inspiration til den kommende Hollywoodfest.

Hos os får du alting til billige priser og hurtig levering, så du får en god shoppingoplevelse - lige så god som selve festen.
Læs mere