Hem
10 maskeradekostumer til karneval

10 maskeradekostumer til karneval

Det årlige karneval i København er en festlig begivenhed, hvor deltagerne er iklædt skønne og sjove kostumer. Karnevalet er inspireret af karnevalet i Rio og finder sted hvert år i maj eller juni. Her samles en stor folkemængde for at gå i et festligt og farverigt sambaoptog gennem byen.

Cool og charmerende karnevalskostumer

Hos Partyking finder du netop det helt særlige karnevalskostume, som passer til dig. Suitmeister Mardi Gras Purple Icon Jakkesæt er et farvestrålende slimfit jakkesæt med slips til herrer i en flot lilla farve med spraglet mønster. Du kan også gøre et imponerende indtryk i et Buzz Lightyear Superdeluxe kostume. Det er en fabelagtig dragt med vinger, brystpanel og handsker, som helt sikkert vil vække opsigt. Vil du gerne charmere dine omgivelser, så kan du klæde dig ud som rævemaskot. Tag det store bløde rævehoved på, som har store netøjne, så du kan se alt, og iklæd dig den bløde rævedragt, som giver bevægelsesfrihed nok til, at du kan gå og danse til sambarytmerne.

Sambadans i farvestrålende og sofistikerede kjoler

Når sambarytmerne lyder gennem Københavns gader, så er der mange, som kigger langt efter de smukke danserinder i sofistikerede kjoler. Du kan iføre dig en ægte samba kjole i smukke farver, som udtrykker livsglæde og passion. Denne flerfarvede kjole er perfekt til dans i mange timer, og du kan pifte den op med fjer og diadem for at gøre det hele endnu mere festligt! Du kan også vælge en mere eksotisk påklædning som solgudinde. Så får du et vidunderligt kjolekostume i et eksklusivt look og kan tilføre paryk og stilfulde dansesko.

Karneval for hele familien

Københavns karneval er ikke kun for voksne. Du kan sagtens tage dine børn med til karneval og gøre det til en festlig familiebegivenhed. Både små og større børn kan få stor fornøjelse af at deltage i det årlige karneval i den skønne hovedstad. Ligesom til fastelavn kan børn i alle aldre udfolde sig i sjove kostumer, som I finder i mange størrelser i sortimentet. Det kan være, at din søn gerne vil klædes ud som Bubbles the Clown eller at din datter ønsker at iføre sig et 80'er Popstjerne Børnekostume. Hos Partyking fås kostumer for enhver smag – også til børnene.

Når I deltager som familie i karnevalsfesten, kan I fx beslutte jer for et fælles kostumetema. Det kan eksempelvis være Tusind og én nat. Far kan således vælge et flot og luksuriøst Sultan Lilla Kostume, som er fremstillet i satin og plys med flotte detaljer. Kostumet består af en flot lilla dragt med guldfarvede bånd og turban, som giver ham et flot look. Til mor fås et arabisk prinsessekostume i en flot blå farve, som får hende til at ligne en eventyrlig drøm. Anvend forskelligt tilbehør såsom paryk, smykker og ansigtsmaling for et ekstra smukt look. Til pigen fås en Jasmin pailletkjole i turkis og lilla med fine pailletter, som får hende til at ligne sultanens datter. Så kan I alle få en festlig karnevalsoplevelse og danse til sambarytmer i et solbeskinnet København!