Hem
Årets hit til pakkespillet

Årets hit til pakkespillet

Det er ret gammeldags at dele julegaver ud i et roligt tempo. I år prøver vi noget nyt. Det er tid til at kæmpe om pakkerne i en nådesløs klapjagt, hvor familiens bedste terningkaster får flest gaver med hjem. Vi har masser af sjove gadgets til en favorabel pris, og nedenfor lister vi en række nødvendige ting og sager, som garanteret er værd at kæmpe for - tjek det selv!

Strømper Julegris

Mange af os elsker strømper til de kolde fusser, og når det er juletid, kan vi godt lide at se, at det netop er juleskinken, der pryder fødderne. Flotte og aktuelle - hvad mere kan man forlange?

Selvrørende Krus

Dét at røre rundt i kaffen med en ske er bare så old-fashioned. Nu er det på høje tid, at du introducerer det selvrørende krus for resten familien. Perfekt til alle julens varme drikke!

Moppetøfler

Dette er ikke kun et rengøringsprodukt - det er også en oplevelse. Forestil dig at glide hen over parketgulvet med disse flotte moppetøfler og derefter efterlade hjemmet med et støvfrit gulv. Det bliver muligvis pakkespillets mest geniale gadget!

LED Selfielys Mobiltelefon

Opgradér familiens selfie game med en cirkulær LED-lampe, som fremhæver de mest fantastiske ansigtstræk. Den tilsluttes direkte til mobilen - så nu kan du roligt trække på smilebåndet!

Blinkende Snørebånd

Super seje snørebånd forvandler byens strøg til et dansegulv! Gør dine flotte sko endnu smartere!

Oplukker Capgun

Åbn, sigt og skyd! Hvem ville ikke blive lykkelig over at få sin helt egen oplukkerpistol, som slynger kapslerne vildt om sig? Nu bliver det ekstra sjovt at tage kampen op med kapslerne!

Stressbold Lort

Intet pakkespil, uden at nogen får gløggen galt i halsen af ren og skær forskrækkelse. Denne klemmevenlige hømhøm-pølse har ikke kun en høj chokværdi - den er også skøn at massere.

Småkagekrus

Kaffe + kage = ja tak! Uanset hvem den lykkelige modtager bliver, vil dette geniale kagekrus blive et hit. Du kan selvfølgelig hente pluspoint, hvis du allerede har fyldt det med et par småkager.

Køleskabsmagneter Super Mario

Familiens Nintendo-nørder vil helt sikkert slå sig til blods over muligheden for at pimpe køleskabet med Mario og hans mange fjender! Flotte magneter med hele 23 dele - Let's-a go!

Mini USB Discolampe

Du får en mere festlig mobiltelefoni på et splitsekund! Med denne lille USB-lampe kan du nemt skabe et bærbart diskotek, som lyser og blinker, mens du spiller "Bjældeklang" på højeste lydstyrke!

Glædelig jul fra os på Partyking!

Psst... Du har vel ikke glemt timer og terninger?