vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Disk op med en legendarisk halloween-borddækning til festen

Disk op med en legendarisk halloween-borddækning til festen

Kære halloween - det er den tid på året, hvor det er okay at være skør og gøre vanvittige ting. Tror du mon, det ville have fungeret at servere en blodig knivkage til midsommer? Svaret er nej, folk havde været rædselsslagne og fortalt myndighederne, at du er til fare for samfundet. Til halloween derimod - der SKAL det være skævt. Også når man sidder ved bordet. Lad os inspirere dig med vores skøreste, uhyggeligste og sygeste borddækning samt retter, der gør, at du næsten ikke tør sætte dig ned. Det er blevet tid til årets mest uhyggelige højtid!

McMonster med pommes frites

Hvis der er én ting, alle elsker, så er det en pokkers god burger. Saftig, med masser af ost, og SPRØD - mundvandet løber bare ved tanken. Til halloween dur det dog ikke med en helt "almindelig" burger, for hvad er der skræmmende ved en almindelig burger? Næh, i stedet bør du lade din syge fantasi tage med på eventyr. En monsterburger med onde øjne og takkede tænder er at foretrække, og den er faktisk ret nem at lave! Skær i brødet på samme måde som dit græskar, og pak derefter osten rundt om for at skabe en illusion af farligt skarpe pigge. Ketchup for en ekstra blodig effekt? Klart!

Dødelig sukkertrang

Halloweenfesten er ved at gå i gang, og gæsterne ankommer til din hjemsøgte bolig. På bordet ligger en stakkels tøs, som ikke var alt for nyttig under sin tid på jorden, og pludselig gik mavesækken i stykker, og døden indtraf. Som altid handler det om at se muligheder, og skelettet kan nu fungere som en slikskål i den ægte halloweenånd. Du skal blot huske at fylde skelettet med passende halloweenslik.

Usmagelige slikkepinde

Det er så nemt, at det næsten burde være ulovligt. Køb en hel pose slikkepinde (vi har masser!), og fjern papiret. Pak derefter alle slikkepinde ind i hvidt papir eller hvide servietter. En sløjfe og to øjne med en tusch - tillykke! Du har nu lavet spøgelsesslikkepinde! Er du god til at lave cake pops, fungerer forklædningen mindst lige så godt. Det vigtige er, at spøgelserne ser ekstremt onde ud.

Pølsefingre med brød

Ønsker du at servere en flok fede pølsefingre for gæsterne? Så skal du være disciplineret nok til at kunne bruge køkkenkniven. Det eneste, du skal gøre, er at skære et lille stykke af pølsen af i den ene ende. Så ligner den nemlig en finger, komplet med negl og det hele! Ketchup eller blod? Det er en hemmelighed!

Pølsefingre med brød

Den blodigste halloweenkage

Hvis du er god til at bage, har du sikkert allerede en favoritopskrift, som er fantastisk – men lad os pimpe den med BLOD! Det er super nemt selv at lave blodet: Bland 1,2 dl koldt vand, 2 spsk majsstivelse, 1,2 dl glukosesirup, 1 tsk vaniljeekstrakt og rød karamelfarve – mix derefter blandingen i en eventuel frosting, som du topper kagen med. Glem ikke kniven!

Puking pumpkin

Hvis du vil forkæle dine gæster med et kæmpe hit, virker tacos altid, for hvem elsker ikke tacos. Også her er der gode muligheder for at spooke maden op hvis du har brug for at gøre stemningen ekstra uhyggelig og ulækker. Vi er overbeviste om, at du er i stand til at lave en dræbende god guacamole. Alt, du behøver at supplere med, er et almindeligt græskar og en stor portion kreativitet. Giv græskarret et uroligt udtryk, og skær derefter en mund ud, der spytter alt dit grønne snask langt væk. Spred derefter nogle nachos rundt omkring. God appetit!

Puking pumpkin

Farligt fyldte peberfrugter

Den gamle klassiker "fyldt peberfrugt" er et rigtigt højdepunkt, som mange måske ikke forbinder så meget med halloween. Måske er det, fordi der ikke er nogen, der har fået idéen til at forvandle peberfrugterne til skræmmende monstre, men det er lige præcis dét, der skal til, for at denne ret kan stå på halloweenbordet. Du kender allerede det basale; fars og løg skal hakkes og derefter knuses ned i paprikaen - som så skal ind i ovnen! Denne gang har du dog gjort noget ekstra ved at give dine grøntsager ansigter. Det vækker helt sikkert skræk OG rædsel!

Farligt fyldte peberfrugter