vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Fantastiske pranks til 1. april

Fantastiske pranks til 1. april

April sig nærmer - hvilket betyder, at det nu endelig er fuldt ud accepteret at lave sjov med alle og enhver. At udføre practical jokes er jo forbudt alle årets dage, med undtagelse af 1. april. Så er det nemlig tilladt at tage folk godt og grundigt ved næsen. Far, nabo, søster og kollega - ingen kan føle sig sikker på spasmagernes yndlingsdag. Vi har finkæmmet lageret og udvalgt alt, hvad du behøver for på bedste vis at spille omgivelserne et ildesindet, men hjerteligt, puds!

Sjov med dyr!

Der er søde, lodne og bløde dyr, og så er der grimme, uhyggelige væsner med hugtænder og tusindvis af ben. Gæt hvilken kategori, der er bedst egnet til pranks. Lad den hoppende slange angribe den, der vil spise chips, vi garanterer skrig på højeste lydstyrke. For dem, der synes, at kryb er det mest skræmmende derude, har vi en radiostyret edderkop at jage dem med Vi har også en mindre hyggelig radiostyret kakerlak, der venter på at skræmme livet af sine omgivelser.

Den afskyelige krop

Kroppen er et skræmmende fænomen, især når dele pludselig begynder at falde af. Bed familiemedlemmet, som er let at skræmme, om at trække dig løs, når du og din realistiske tunge sidder fast i brevkassen, eller efterlad vores tredje hånd et passende sted, hvor der er stor chance for, at din intetanende partner finder den. Hvis du er god til tryllekunster, kan du få hjælp af vores lille hånd, der får mønter til at forsvinde, og er du dygtig med sminkebørsten, har vi de helt rigtige ting, der kan fremkalde et realistisk knoglebrud. Så er det bare op til dig at finde skuespillertalentet frem og råbe virkelig højt.

Skidesjovt!

Alle ved jo, at toilethumor og prutterelaterede pranks er de sjoveste – i hvert fald, hvis du har en rigtig billig lokumshumor. Den klassiske pruttepude er selvfølgelig i en klasse for sig, men der er mere, hvor det kommer fra. En radiostyret lort, eller hvorfor ikke et radiostyret toiletsæde i kombination med den sjove fart sound box, der med garanti som får selv den som er svær at overraske til at rødme!

Klassiske spøg- og skæmtartikler!

Klassiske spøg- og skæmtartikler fra de gode gamle dage, hvor det hed at lave "fis" i stedet ”pranks". Hvem husker ikke den gode gamle sprøjtende ring eller isterninger med ulækre insekter i? Perfekt til alle skarnsunger, der vil skræmme omgivelserne med regnorme eller sikkerhedsnåle gennem fingrene. Hvis du spørger os, skal man starte i god tid, når det kommer til sjov og ballade!