Hem
Fantastiske pranks til 1. april

Fantastiske pranks til 1. april

April sig nærmer - hvilket betyder, at det nu endelig er fuldt ud accepteret at lave sjov med alle og enhver. At udføre practical jokes er jo forbudt alle årets dage, med undtagelse af 1. april. Så er det nemlig tilladt at tage folk godt og grundigt ved næsen. Far, nabo, søster og kollega - ingen kan føle sig sikker på spasmagernes yndlingsdag. Vi har finkæmmet lageret og udvalgt alt, hvad du behøver for på bedste vis at spille omgivelserne et ildesindet, men hjerteligt, puds!

Sjov med dyr!

Der er søde, lodne og bløde dyr, og så er der grimme, uhyggelige væsner med hugtænder og tusindvis af ben. Gæt hvilken kategori, der er bedst egnet til pranks. Lad den radiostyrede slange sno sig hen over stuegulvet mellem fødderne på dine halvsovende ofre. Vi garanterer både høje råb og skingre skrig af lungers fulde kraft. Giv personen, der synes, at edderkopper er det mest uhyggelige der findes, vores mystiske boks, som han eller hun kan åbne... Vi har også en mindre hyggelig kakerlak, der venter på at skræmme livet af sine omgivelser.

Den afskyelige krop

Kroppen er et skræmmende fænomen, især når dele pludselig begynder at falde af. Bed familiemedlemmet, som er let at skræmme, om at trække dig løs, når du og din realistiske tunge sidder fast i brevkassen, eller efterlad vores tredje hånd et passende sted, hvor der er stor chance for, at din intetanende partner finder den. Hvis du er god til tryllekunster, kan du få hjælp af vores lille hånd, der får mønter til at forsvinde, og er du dygtig med sminkebørsten, har vi de helt rigtige ting, der kan fremkalde et realistisk knoglebrud. Så er det bare op til dig at finde skuespillertalentet frem og råbe virkelig højt.

Skidesjovt!

Alle ved jo, at toilethumor og prutterelaterede pranks er de sjoveste – i hvert fald, hvis du har en rigtig billig lokumshumor. Den klassiske pruttepude er selvfølgelig i en klasse for sig, men der er mere, hvor det kommer fra. Placér dette sjove toiletpapir, som ikke kan rives af, ved nærmeste toilet for at opleve vedkommende, der forgæves forsøger at tørre sig, gå i panik. Eller hvorfor ikke gå løs med Liquid Ass i vennens soveværelse - sprayflasken, der afgiver en mystisk duft af uvasket numse.

Peeping Tom!

Advarsel for vindueskiggere! Denne spøg er ret ond at udsætte nogen for, og netop derfor er det også den sjoveste, du kan lave. Placér vores Scary Peeper uden for din bedste vens vindue i det mørke apriltusmørke. Det der herefter sker, kan bedst beskrives som voldsom forskrækkelse i kombination med både flytning og adresseændring.

Klassiske spøg- og skæmtartikler!

Klassiske spøg- og skæmtartikler fra de gode gamle dage, hvor det hed at lave "fis" i stedet ”pranks". Hvem husker ikke den gode gamle sodsæbe eller isterningerne med ulækre insekter i? Perfekt til alle skarnsunger, der vil skræmme omgivelserne med regnorme eller sikkerhedsnåle gennem fingrene. Hvis du spørger os, skal man starte i god tid, når det kommer til sjov og ballade!