Hem
Godt at vide inden campingferien

Godt at vide inden campingferien

Sommer, sol og isfyldte campingdage! Dovne dage ude i det fri er en fantastisk måde at nyde ferien sammen med venner, familie og ligesindede. Oplevelsen kan desværre lynhurtigt udvikle sig til et sandt mareridt, hvis man ikke er forberedt på lejrlivets små problemer. Så sørg for at følge vores praktiske tips til overlevelse - her er alt, hvad du behøver at vide inden din campingferie!

Hav styr på sovepladserne!

Vi er kede af at sige det, men det vil sandsynligvis regne det meste af din ferie. Men hvad gør det, når du har investeret i et knaldblåt telt med plads til fire personer? Når himlen åbner sine sluser, og regnen siler ned, er det ikke nogen dårlig idé at kravle ind i teltet og udfordre familien i en god omgang Uno ved skæret fra din gamle lommelygte.

Verdens mindste grill!

Lad de frosne frikadeller og instant-macaroni blive derhjemme - på ferien skal der nemlig grilles! Hvis du ikke orker at slæbe en større gasgrill fra Weber med på ferie, kan vi måske lokke dig med verdens mindste (og derfor mest fleksible) grill? Den har samme højde som et par iskolde dåser, så denne skønhed kan rumme en mellemstor hotdog - perfekt til dig, der tager alene på campingferie. Men lov os at være forsigtig: Grill aldrig, hvis der er indført et afbrændingsforbud.

Til søs!

Lysten til at krydse bugten er ofte et ønske på ferien – og hvordan gør man så det bedst? I en oppustelig kajak! Med sin praktiske størrelse og sporty design bliver denne nemt din nye bedste ven hen over sommeren; sammen sejler I ud på havet på jagt efter alle de uopdagede skatte. En- eller topersoners?

Det bærbare kølesystem!

Sommer er lig med varme, og hvis du ikke passer på, visner kartoffelsalaten hurtigt i den ubarmhjertige varme. Men det kan du sagtens løse med et bærbart minikøleskab. Køleskabet kan både tilsluttes en stikkontakt og cigarettænderen i bilen, så du nemt kan tage det med i bilen!

Den personlige hygiejne!

Bare fordi det er ferie, betyder det ikke, at du skal stoppe med at vaske dig. God hygiejne er af største vigtighed, når du camperer, og hvis køerne til det offentlige bad er lange, kan du altid skabe din private spa i teltet. Pust dette kar op, og skrub løs!

Spil & Sjov!

Hvor mange minutter kan du bruge på at campere, før din krop brister af rastløshed? Vores egen test siger 4 minutter. Derfor opfordrer vi dig til at pakke bilen med masser af sjovt udendørs legetøj til både voksne og børn. Hvad med et overdimensioneret Yatzy-spil, som I kan prøve kræfter med lige bag teltpløkkerne?

Fashion!

På campingpladsen er der et forbud mod enhver form for beklædning, der anses for trendy, og eftersom det nok regner det meste af ferien, har vi kombineret nytte med sjov i form af en paraplyhatt. Den er farverig som en regnbue. Dette vil blive en uundværlig beklædningsgenstand for dig, der ikke ønsker at ødelægge feriehyggen!

En siddeplads til alle!

Har du nogensinde siddet på en træstub? Det er en frygtelig oplevelse, som for enhver pris skal undgås. Derfor kommer du ingen steder uden denne oppustelige og magisk komfortable sofa i en smart sort farve. Det bliver campingpladsens mest luksuriøse møbel!