Hem
Guide: Design din denimjakke med patches!

Guide: Design din denimjakke med patches!

Hvorfor skal din denimjakke se ud som alle andre denimjakker? Boring! Opdater den med forskellige seje patches for at få en personlig og unik jakke, der skiller sig ud. Men hvordan gør man det egentlig og hvad skal man huske på? Her har vi samlet en fin guide til, hvordan du designer din denimjakke med stofmærker.

Pimp that jakke!

Vælg en af dine flotte denimjakker og læg den på en flad overflade. Sørg for, at den ligger helt åben, så knapperne ikke kommer i vejen, når du stryger. Flad bagsiden ud, så stoffet ikke er krøllet.

Pimp that jakke!

Lad fantasien flyde!

Placer dine stofmærker, hvor du vil have dem, og tag derefter et billede, når du har besluttet dig, så du kender deres placering, mens du arbejder. Og vær for alt i verden ikke genert, når det kommer til antal, jo flere patches, jo mere fantastisk bliver resultatet (selvfølgelig har vi et stort udvalg af fantastiske stofmærker at vælge imellem, lige fra sjove stofmærker til Emoji-mærker).

Lad fantasien flyde!

Tid til at stryge

Tænd strygejernet og sæt det på tre prikker uden damp. Læg et stykke stof mellem mærket og strygejernet som beskyttelse, så mærket eller trådene ikke brændes. Stryg og gnid i cirka 1,5 minutter. Efter strygning kan du pille lidt i kanterne og se om limen er smeltet ordentligt, og stryge mere efter behov. Er mærket en smule tykkere, skal du stryge i længere tid, eller sy med nål og tråd i kanterne for at få det til at sidde ekstra godt fast.

Tid til at stryge

Vend

Når du har strøget alle stofmærkerne fast, skal du vende jakken og stryge på indersiden for at sikre, at limen er smeltet og trængt ordentligt ind i stoffet. Stofmærker, der sidder steder, der bevæger sig meget, risikerer med tiden at løsne sig, så vi anbefaler, at du også syr mærkerne langs kanterne eller i hjørnerne, så de sidder godt fast.

Enjoy din nye patchede denimjakke!

Vend