vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Her er alt, du behøver til årets halloweenfest!

Her er alt, du behøver til årets halloweenfest!

Græskar, skeletter og skrigende hekse - det må betyde, at efteråret er her! Når bladene skifter farve og aftenerne bliver mørkere, er det endelig tid til at invitere vennerne til årets mest uhyggelige højtid. Nedenfor finder du tips og tricks, der med garanti vil gøre din Halloween-fest til den bedste i nabolaget!

Spooky borddækning!

Slå jer ned ved det uhyggelige og traditionelt skræmmende halloween-bord! Her kan du finde alt fra slikskåle med animerede græskar til blodige tallerkener og ranglede skeletter. Selv vinflasken har klædt sig ud! Lad kreativiteten få frit løb eller køb en af vores færdiglavede halloweenpakker - jo mere skræmmende jo bedre!

Klæd dig ud!

Det er jo ikke rigtig halloween, hvis du ikke klæder dig ud, så spørgsmålet lyder: Hvad skal du være i år? Med over 3.000 kostumer på lager er der en lang række forskellige karakterer at vælge imellem. Pennywise, Mad Hatter og Harley Quinn er alle populære kostumer, der passer perfekt i efterårsmørket, eller måske vil du klædes ud som et græskar eller en uskyldig (men ikke så venlig) klovn. Hvad bliver årets udklædning?

Pynt!

Til halloween kan du med fordel forvandle din ellers hyggelige bolig til et faldefærdigt spøgelseshus med knirkende gulvbrædder og ubehagelige vindpust! Med spindelvæv, der svajer og afskårne kropsdele i vasken, vil du med garanti skræmme livet af diverse gæster, så sørg for også at tilføje lidt sødere dekorationer. Et par farverige halloween-balloner går altid rent hjem, men pas på det gigantiske spøgelse i gangen!

Gør lidt ekstra ud af dine græskar!

Skær, skær, skær! Lad sæsonens mest ikoniske plante blive smukkere (og mere skræmmende!) end nogensinde før. Med et par robuste hugtænder og skelethænder kan du lade kreativiteten få frit løb, når du går i gang med græskarkniven. Eller hvorfor ikke lave en græskar-punch og installere en hane i dens ydervæg? Der er ikke noget rigtigt eller forkert, når det kommer til græskar!

Skrækindjagende have!

Halloween-festen starter i haven! Når små hekse og spøgelser strejfer rundt på ejendommen, er det vigtigt at lave et show, og det gør man bedst ved at pynte op med gravsten, bladfyldte græskarsække og hængende klovne. I din have vil der være både 'tricks' og 'treats' blandt udendørsbelysningen og spøgelserne!

Dødeligt lækre drinks!

Forkæl gæsterne med noget tilpas skræmmende og meget forfriskende. Server i en blodpose for maksimal skræmmeeffekt eller overrask med nogle iskolde kranier! En giftgrøn drink i en stor fishbowl slår aldrig fejl, og det bliver endnu sjovere med en masse halloween-sugerør. Se vores populære drinkopskrifter og bland, indtil dine arme ryster Bottoms up og Happy Halloween!

Dødeligt lækre drinks!