Hem
Hobbyprojekter hen over påsken for hele familien

Hobbyprojekter hen over påsken for hele familien

Farver, fjer og skøre æg - påsken er virkelig kreativitetens højtid og en fantastisk mulighed for at samle familien til aktiviteter omkring bordet. Med sakse, piberensere og lim er der ingen grænser for de flotte kreationer, I kan skabe sammen. Skaf alle nødvendige materialer med det samme - herunder finder I alle musthaves til hobbyaktiviteterne.

Pimp påskeriset op

I skal selvfølgelig starte med at lave et fantastisk påskeris (eller fastelavnsris, som mange kalder det). Med glitter på dåse kan I let skabe kvarterets skønneste buket, der glimter smukt ved hoveddøren eller i vinduet. Glem ikke, at det kun er fantasien der sætter grænser, og at det er helt okay at gå bananas med piberensere, påskefjer og lyskæder.

Mal æg

Grib æggetuscherne, for nu skal der males! At lege med maden er jo som bekendt ikke noget, man normalt opfordrer til, men når påsken nærmer sig, glemmer vi alt om lov og orden til fordel for kreativt kaos. Mal et smukt naturlandskab på dine morgenmadsæg, eller giv dem personlighed med vores skøre rullende øjne. Måske er det på høje tid at male et flatterende selvportræt?

Vær kreativ med Bamse

Verdens stærkeste bjørn kommer til undsætning for at redde påsken! Følg med ham på æggejagt blandt træstammer og sten i den store skov - med lidt held og finesse finder du Bamse gavepose, som forhåbentlig er fyldt med lækkert slik. Eller hvorfor ikke sende en kæmpemæssig påskehilsen til mormor med Bamse paskekort? Pift op med Bamse stickers, så bliver hun ekstra glad!

Bag en kage

Hvem har sagt, at det ikke er kreativt at bage? Ikke os i hvert fald - og spiselige resultater skal man bestemt ikke undervurdere! Lav din bedste dej – vi har redskaberne til at gøre kagerne ekstra påskefestlige. Vælg mellem en kylling, høne og hare, eller skaf dem alle for en særlig festlig stemning!

Påskesminke

At dekorere ansigtet er altid sjovt, og det gælder både for voksne og børn. Med vores makeupsæt påske maler du kinder så rosenrøde, at der ikke er nogen tvivl om, at hjembyen staves Bloksbjerg og transportmidlet er en kost. Skaf også gerne et forklæde og tørklæde - et tidløst look til vaskeægte hekse. Hvis du foretrækker at klæde sig ud som hare til påske, kan du male nogle markante knurhår rundt om mulen - og glem nu ikke tænderne!

Den magiske påskehave

Skab en blomstrende have med frodigt græs, store solsikker og flot, nyt hegn. Pift kreationen lidt op med små chenillekyllinger og gulerodselskende kaniner, der lever deres bedste liv i din nye have. Et personligt diorama, der involverer hele familien og som kan stilles frem hvert år til påske. Det er vi vilde med!

Påskekort

Hobbyprojekter, der både underholder den kreative og gør nogen glad på samme tid! I stedet for at købe et gulligt blegt påskekort med en træt kylling på, kan du og familien vise jeres bedste evner og sende et hjemmelavet kort til en, I holder af. Vi har kort, I sammen kan farvelægge efter smag, og Gør-det-selv Påskekort. Glem ikke at pynte kortene med påskens fedeste kyllingeklistermærker!

Slip kreativiteten løs! Påskehilsener Partyking.