Hem
Sådan arrangerer du et Divorce Party

Sådan arrangerer du et Divorce Party

Ud med det gamle og ind med det nye! Det gælder dig, der for nylig har været igennem en svær separation og er klar til at komme videre - for det er vel bedre at fokusere på det positive i stedet for at sidde derhjemme og surmule? Nu kan du endelig leve det liv, du altid har drømt om, med vilde fester, storslåede eventyr og en håndfuld faste flirter. Mange ved slet ikke, at Divorce Party er noget man fejrer, så til jer har vi lavet en liste over alt, hvad I skal bruge, når hjertesorgen skal festes væk. Tag et kig nedenfor!

Balloner i overflod!

Det er lige det, der skal til, når stemningen skal være i top! En flok heliumfyldte balloner med sassy udtryk, der ikke skammer sig. Hvad siger du til en kæmpe ballonguirlande med det klare budskab Divorced AF! Du er skilt - og holder det ikke skjult! Skaf nogle dyriske balloner, der bare skriger ”Girls night out!” eller ”Happy fucking everything” for at tydeliggøre, at du er tilbage på markedet til alles store glæde.

Let there be cake!

Kage til alle! Men hvis du tror, det handler om trøstespisning, kan du godt tro om igen. Det er mulighedernes kage, der serveres, og det største stykke er dit! Bag selv kagen eller køb den ved en bager – det er egentlig lidt lige meget. Det vigtigste er, at du pynter kagen med en passende dekoration - vi anbefaler ”Free at last” eller ”Happily divorced”, da budskabet skal være tydeligt.

Kondomets tilbagevenden

Måske er det et stykke tid siden du var i kontakt med en gummiklædt penis, for sådan er det jo som regel efter flere år i samme ægteskab. Vi er derfor tydelige med at påpege over for dig som ny single, at beskyttelse stadig er særdeles vigtigt. Man ved jo aldrig, hvad der gemmer sig dernede! Gør dig selv en tjeneste, og skaf en håndfuld af vores sjoveste kondomer. Keep calm and make love!

Sats alt på sort

I denne roulette vinder du hverken penge eller succes, men med lidt held bliver du så stiv, at du alligevel er ret ligeglad. Sørg for at synde ordentligt nu, hvor du endelig er sluppet ud af din eks' kontrollerende kløer, og invitér vennerne til lidt hæderlig hasardspil med Minttu i puljen!

Knus og kram til salg

Til trods for at det er skønt at være nyuddannet single med god selvtillid og blikket fordybet i Tinder, så er det jo ikke helt så sjovt længere, når mørket trænger sig på og sengen føles stor og uhyggelig. Alle, der har levet sammen med nogen i længere tid, glemmer desværre hvor frygteligt det er at sove alene - noget vi gerne vil råde bod på med kærestepuden! Perfekt at ligge i ske med under nætter, hvor du føler dig lidt ekstra ensom!

Jeg har aldrig?

Saml vennerne i en ring til et klassisk spil Never Have I Ever, hvor dine tidligere bommerter vil føre dig til sejr! Et sjovt spil, hvor du ikke kun afslører pinlige historier og hemmeligheder, men også mærker, at der stadig er vilde ting at se frem til. Lad spillet fungere som en bucket list i dit nye begivenhedsrige liv!

Spred budskabet!

På vores værksted har vi det nødvendige til at skræddersy alle mulige ting efter dit ønske og smag. Det er en fremragende mulighed for at designe din egen t-shirt til kommende Divorce Party! Upload din flotteste selfie, skriv noget i stil med "single og søgende", og så sender vi det personlige tøj direkte hjem til dig - med lynets hast! Eller hvorfor ikke lave dit eget flotte ordensbånd, der praler med, at du er blevet nomineret til årets single? Det er netop sådanne udmærkelser, der får eventuelle partnere til at falde pladask!