Hem
Sådan fejrer du St. Patrick´s Day

Sådan fejrer du St. Patrick´s Day

Du har sikkert allerede hørt om St. Patrick's Day, Irlands nationaldag, som falder den 17. marts. Dagen hylder landets skytshelgen Patrick. Men hvordan skal du egentlig forholde dig til St. Patrick's Day, og hvad gør du? Vi er klar til at guide dig gennem fejringen, så du bliver klar til at feste som en vaskeægte irer. Sådan gør du.

Invitér til fest!

Begynd med at arrangere en stor fest for både venner og familie. Som du nok ved, er farvekoden grøn, hvilket afspejles i festudsmykningen. Den kan bestå af balloner, paptallerkener og konfetti. Gæsterne skal forkæles med den irske nationalret Irish Stew, mens festlokalet gøres ekstra indbydende med flotte bannere og guirlander. Hvis du er vild med øl, vil du elske St. Patrick's Day. Jo mere skum, desto bedre bliver det! Skål!

Klæd dig i grønt fra top til tå

Når det gælder påklædningen, er dresskoden grøn som sommerens græs. Eller skulle vi sige firkløvergrønt? Mange irere sender kløverplanter til deres nære og kære lige op til til St. Patrick's Day. Med disse fantastiske kostumer, høje hatte og glitrende briller kan 17. marts ikke komme hurtigt nok. Vidste du i øvrigt, at man ifølge amerikansk tradition må nive alle dem, som hverken bærer tøj eller tilbehør i grønt! Så pas på!

Skattejagt

Hvad findes der for enden af ballonregnbuen? That’s right, en skattekiste proppet med guldmønter! Hvis du fejrer festen med mindre børn og ønsker at arrangere en sjov aktivitet, passer det perfekt med en klassisk skattejagt. Lav et gammelt vejrbidt kort, som tydeligt viser vejen til krukken med guld. Måske venter der en steppende leprechaun, som står klar med slik? Man kan kun håbe det!

Beer Pong!

St. Patrick's Day er præget af skummende øl i rigelige mængder, og i stedet for at besøge den lokale pub kan du altid arrangere en storslået Beer Pong-turnering derhjemme. Med grønne party cups og bordtennisbolde, som lyser i mørket, er du klar til at samle vores skræddersyede Beer Pong-bord, som helt sikkert vil sætte sit festlige præg på denne irske folkefestival!