vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Sådan skaber du et uforglemmeligt bryllup

Sådan skaber du et uforglemmeligt bryllup

Kirkeklokkerne ringer, og nu står den på festligt bryllup! Men ikke et hvilket som helst bryllup, for nu er det tid til at skabe en begivenhed, hvor gamle, halvkedelige traditioner bliver sat på hold til fordel for nytænkning, uniqueness og personlig touch. Lad brudeparrets unikke personligheder komme frem i alt fra dekorationer til påklædning for at løfte den store dags hovedpersoner. Her er en række tips til, hvordan du skaber et unikt bryllup, som ingen nogensinde vil glemme - med garanti.

Tænk tema

Meget kan man sige om kridhvide brudekjoler og skræddersyede jakkesæt, men føles det ikke lidt gammelt og gjort? Lad os i stedet søge inspiration i historiebøgerne, hvor alle bryllupper er lige så vidunderligt magiske, som vi altid har drømt om. Hvorfor ikke gå op af kirkegulvet som Shrek og Fiona – de fandt jo trods alt love in a hopeless place, og det er vel ønskværdigt om noget! Fans af Star Wars foretrækker måske i stedet at blive viet af en Stormtrooper eller selve Chewbacca? I kan godt begynde at overtale præsten med det samme!

Tænk tema

Let it rain!

Vi kan jo ikke have våd og kedelig regn på jeres store dag! Nej, på bryllupsdagen er det kun kærlighed, der skal hagle ned over jer. Sørg for at time alterkysset med en storslået konfettikanon, der affyrer en regn af hjerter om jeres kærlighedssyge hoveder i samme øjeblik som jeres læber mødes. Del sæbebobler ud til gæsterne for et vaskeægte skumparty på kirketrappen – ellers ville det jo ikke være et rigtigt bryllup, vel? Til riskastere har vi en fremragende væg med kræmmerhus, som I nemt kan fylde med Uncle Ben’s. Visse traditioner skal man ikke rokke ved.

Goodiebag til alle!

At uddele goodiebags til gæsterne er sjovt, men frem for alt gavmildt – og det er jo ikke noget fattigrøvsbryllup, I har inviteret til, vel? Men i stedet for at fylde posen med en kedelig tube håndcreme i miniformat eller en isskraber prydet med kommunens forældede logo, er der andet sjovt at overraske gæsterne med! Forestil dig lige, hvor glad gæsterne vil blive for en pose proppet til randen med Banana Skids? Rene fornødenheder skal dog ikke undervurderes, så sørg for også at lægge en pakke snøftepapir i posen - for those happy tears!

Pimp that festlokale!

Partyking? More like Weddingking! Du har næppe en anelse om, hvor mange usædvanligt flotte ting vi har på lager, klar til at forgylde netop dit bryllup! Forestil dig, hvor fabelagtig smukt det bliver, når du hænger en festlig ballonbue over alteret, som I derefter vil stå under for at aflægge jeres løfter om både nød og lyst. Når festen fortsætter i et passende lokale, har vi både gigantiske balloner, LED-balloner og loftballoner at pynte med - altså et hav af balloner, som jo er nødvendige for en maksimal feststemning!

Say cheese!

Traditionelt bryllup eller ej - I vil bade i gæsternes kamerablitz. I skal selvfølgelig opmuntre gæsterne til at tage masser af billeder ved at sætte flotte og omhyggeligt dekorerede fotovægge op. Vi har backdrops, som byder på både hjerten i guld og hvide roser, hvilket er tilpas romantisk til den store dag. Med en af vores bryllupsbuer er det legende let at skabe elegante og personlige kreationer, som I kan blive fotograferet foran. Til nostalgikeren har vi en fin fotoramme, der får billedet til at ligne et charmerende polaroidfoto!

Kagefest!

En kage er ikke flottere end dekorationerne, der pryder den, som det gamle ordsprog siger. Her er der uendelige muligheder for at pynte med sjove cake toppers, såsom secret agents bryllupsfigur. For dem af jer, der kan lide fart, er det naturlige valg jo brudepar på en motorcykel. Men vi har selvfølgelig også mere dæmpede cake toppers, som denne Mr & Mrs cake topper i guld for eksempel. Go wild - it’s your cake!

Vi ønsker jer alverdens lykke fra Weddingking!

Kagefest!