vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Sjove julegaver til din (pige) kæreste

Sjove julegaver til din (pige) kæreste

Når kødbollerne er spist, og årets julevært takker af, varer det ikke længe, før det endelig er tid til dagens højdepunkt - åbning af julegaver! Et farligt øjeblik, hvor uigennemtænkte gaver let kan resultere i sure miner og fjendtlig mudderkastning. Derfor rækker vi nu en hjælpende hånd frem i form af en liste fyldt med sjove julegaver til alle kæresterne derude. Her er gaverne, som garanteret bliver en succes under juletræet i år:

Snug Rug Hoodie

Perfekt gave til den forfrosne kæreste, som konstant går og ryster. Iført et juletræ Snug Rug går hun ubekymret gennem årets koldeste måned i en behagelig temperatur - og det er minsandten det fineste, man kan give sin kæreste!

Sammenklappeligt Touchscreen LED Makeup-spejl

Fremtidens makeup-spejl er her! Med touchscreen og LED-belysning giver denne gave knivskarp præcision til kosmetikrelaterede aktiviteter. En redning i nøden til de mørke vintermorgener!

Regnbuefarvede badebomber

Gør julebadet ekstra festligt med 10 kulørte badebomber, som forvandler vandet til en magisk regnbue, der dufter lifligt af tropisk frugt. Rendyrket spa-oplevelse i badeværelset, som garanteret skyller julestressen væk!

Bjørn Onesie

Forvandl din kæreste til en megahyggelig teddybjørn i denne himmelske onesie, som passer perfekt til hjemmeaftener, hvor der skal puttes. Måske køber du også en til dig selv? Delt glæde er dobbelt glæde - det gælder også bjørne!

Gigantisk Champagneglas

En fantastisk julegave, klar til brugnår nytårsaften banker på døren! Med et kæmpestort champagneglas, som indeholder hele 750 ml, rækker det med en enkelt påfyldning - så kan man klare sig, frem til klokken slår tolv!

GadgetMonster Giant TWS Højtalere

Lad os præsentere jorden største AirPod! Den kan nok ikke være i øret, men den kommer garanteret til sin ret, når hele hjemme skal fyldes med herlig musik eller spændende podcasts. Supersvær at miste - og det hører ikke til almindelighederne!

Sæbe Soapsecco

Årets mest luksuriøse sæbe dufter af bobler og minder om festlige sammenkomster og fantastiske fester. Behøver vi at sige mere?

Gigantisk Alpaka Krammedyr

Her får du eventyrligt fantastisk selskab til de nætter, hvor du ikke kan falde i søvn. For at sengen ikke skal føles alt for stor og tom, er det altid en god ide at sove i ske med en gigantisk alpaka - det er jo trods alt jordens hyggeligste dyr!

Flamingo Badelampe

For at skabe en eksotisk tropisk stemning i dit badeværelse, kan du endelig forære en lysende flamingo til din badende kæreste. Lad den sejle rundt i skummet og sprede glæde og dejlige farver omkring sig!

Champion Ismaskine

The gift that keeps on giving! Med denne livredder behøver I aldrig mere smutte ned i kiosken for at købe is - samtidig kan I prale over for middagsgæsterne, at isen minsandten er hjemmelavet. Supplér med drys for den maksimale oplevelse!

Stadig på jagt efter den perfekte julegave?

Tjek resten af sortimentet ud – tusindvis af gadgets venter på din kæreste!