vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Stor guide: Få styr på årets påskefejring

Stor guide: Få styr på årets påskefejring

Til påske fejrer vi mindet om en vis hare, der var så venlig at introducere os for det proteinrige æg i midten af 1800-tallet. Siden da har vi hvert år sat os sammen for at male, gemme og hygge os med æg i alle afskygninger. Nu er det endelig blevet tid til atter at gribe penslen for at hylde denne farverige højtid, som i allerhøjeste grad kendetegnes af fjer, pynt og den gule farve. Hvordan gør man så det? Vi giver dig her den ultimative guide til, hvordan du skaber en helt ægceptionel påskefejring. Scroll ned og læs mere!

Pynt et påskeris

Resten af året har vi ris, men i april er det påskeriset, der kommer i fokus. Der er ingen regler for, hvordan du skal pynte et påskeris, men hvis du har en meget traditionel tilgang, vil du elske vores farverige fjer og påskeæg, som du kan hænge op. Er du derimod den innovativt tænkende type, der ikke kan begrænse dig, burde du vælge en lyskæde med pom-poms. Forandring fryder, og vi tror på, at du kan skabe den!

Hobbyprojekter hen over påsken

Der hersker vist ikke nogen tvivl om, at påsken er den højtid, hvor der pyntes meget op. Der er ingen grund til at gå i panik, hvis du står og mangler det nødvendige udstyr i det kreative hjørne: vi har fyldt op med kulørte farver, vatkugler, fjer og klistermærker på vores hylder. Saml børnene, så I i fællesskab kan skabe fantasifulde kreationer, eller forkæl vennerne med en kreativ aften - den fineste kylling vinder!

Påskebag

Marcipan, chokolade og påsketærter– hvorfor ikke bruge langfredag på at bage, så det flyder med mel på bordet? Pisk nogle lækre muffins sammen, som du bager i vores sødeste kyllingeforme - og pynt gerne med naturtro påskeharer. Lad kaninørerne stikke ud af en grov gulerodskage, eller brug den slanke kageform, der får kagerne til at efterligne en helt særlig kylling. Vi har også tonsvis af spiseligt glimmer til dem, der vil få kagebordet til at shine!

Dæk et påskebord

Påskefrokost, påskefrokost, påskefrokost, råbes der i takt med at du hamrer bestikket dybere og dybere ned i bordpladen. Nu er det endelig blevet tid til at spise æg og sild - lige til bukserne revner. Overrask gæsterne med den festligste borddækning i mands minde ved hjælp af servietter, tallerkener og streamers med et påsketema. Ja, selv din bag in box-vin iklædes en kyllingedragt, og hvert glas er prydet med behårede bordkort. Så skal der spises!

Pynt op til påskefrokosten

Når gæsterne ankommer og ser en fed guirlande ”Happy Easter” med skrigende pink balloner, ved de med det samme, at der venter dem en påskefrokost af helt særlige dimensioner! Slå dig løs med påskepynt, og pimp rummet op med påskeæg, kaninører i vinduet og latexballoner, der opfordrer de besøgende til at designe deres egen påskehare! Hvorfor ikke sætte et mexicansk twist på festen ved at fylde en æggeformet piñata med påskeslik? Sving med køllen, og lad påskeæggene hagle ned!

Sjove lege

Eftersom der ikke hører særlige lege til påsken (udover æggejagt), gælder det her om at være lidt kreativ. Du kan altid arrangere en konkurrence i ringkastning med kaninører, men vil du virkelig overraske dine venner, anbefaler vi et hektisk spil Twerk Pong. Der skal du ryste bagen, indtil ping pong-boldene flyver rundt over det hele. Det er en glimrende mulighed for at finde ud af, hvem der i parforholdet har det rette greb. Ellers er spillet lortecurling måske noget for dig? Helt som det almindelige curling - vildt cool!