Hem
Temafest: Beach Party

Temafest: Beach Party

Sommarens hetaste fester utspelar sig på stranden, och om du inte har möjlighet att åka till lämpligt vattenbryn så kan du alltid ta stranden hem till vardagsrummet istället. Med rätt pynt, iskalla drinkar och några rejäla skopor sand förvandlar du enkelt din boning till en exotisk playa på nolltid. Här är allt du behöver för att fixa årets beach party!

Outfit

Med opknappet hawaiiskjorte og en kæk stråhat på hovedet er du mere klar end nogensinde til at invitere dine gæster til din hjemmesnedkererede strand. Det bliver en hel aften med hawaiikranse og skørter, hvor flamingo-kostumer bliver matchet med tequilabriller og strålende humør! Coolness og funktionalitet møder dristige mønstre i denne hotte kollektion, som er så sommerlig, at man besvimer!

Pynt

Giv hjemmet en eksotisk sommerstemning med hjælp fra palmeblade og flamingoer. Med rislamper dinglende fra loftet ved siden af kæmpeguirlander og balloner er følelsen af Hawaii ikke så langt væk - og selvfølgelig kroner du værket med et imponerende backdrop. Luau party!

Borddækning

Når maverne højlydt begynder at protestere, er det tid til at føre gæsterne til bords - og sikke et bord, det er! Gå efter en storslået borddækning med farverige paptallerkener, sommerlige partycups og en dug med motiver af palmeblade. Drys med masser af saftige vandmeloner for at fuldende sommerstemningen - og så er det bare at sige velbekomme!

Barhygge

For at blive ekstra populær blandt dine festglade venner bygger du selvfølgelig en bar med tiki-tema! Med cocktailsæt, farverige drinkpinde og smarte glas shaker du dine legendariske drinks under Tiki-taget, som beskytter dig mod den stærke sol. Pimp lidt ekstra med bannere og bordløber - det giver ekstra stilpoint!

Lege

Intet er så oplagt som en omgang sjove udendørs aktiviteter til lige din strandfest! Udfordr vennerne i alt fra kongespil og strandtennis til stigegolf eller klassisk kroket. Vinderen får et bravt håndtryk og et klap på skulderen! Hvem tæver du i en omgang gigantisk mikado?

Oppusteligt

Ingen sommerfest uden en hel masse oppusteligt legetøj! Fyld op med flydende drinkholdere, vajende palmer og magiske enhjørninger for at fuldende oplevelsen. Den oppustelige trækøler propper du med is - og vupti, så har du et transportabelt køleskab. Badeentusiasten vil med stor sandsynlighed foretrække at hænge ud på en megastor ananas - det kan du være sikker på!

Du ønskes en hyggelig strandfest af Partyking!