vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Temafest: Disco 70´er-fest

Temafest: Disco 70´er-fest

Genoplev en svunden tid, og inviter vennerne til en glitrende discofest, som dufter af de blomstrende 70'ere. Med storslåede frisurer, skyhøje støvler og helt syge dansemoves slynger I jer tilbage til discoets guldalder på et øjeblik! Puds discokuglen - det er tid til at fester, som om der ikke var en i morgen 1975!

Tøj

Når der skal vælges outfit, er der ingen øvre grænse, når det kommer til glitter. Pailletterne skal rasle, når du indtager dansegulvet og svinger hofterne til tonerne fra Bee Gees. Ellers er der farve og form, der gælder, og overdelen skal naturligvis matche underdelen. Jumpsuit? That’s 70’s style!

Belysning

Forvandl lokalet til et blinkende inferno af kulørte farver med vores festligste discolys. Bad rummet i LED og start boblemaskinen for at hæve discostemningen. En ultimativ anledning til at vise dine hotteste hoftesving!

Tilbehør

70'er var storhedstid for accessories, så sørg for at have glitrende støvler, discobriller, pailletvest og en rigtig festlig hat. Det sidder i detaljerne, og vi har fyldt lageret med ting, som garanteret vil sætte guldkant på aftenens festligheder!

Ekstra af det hele!

Byd vennerne på en række overraskelser ved at dække op med discokrus og fotoprops med samme tema. Med discokugleballoner i loftet og glitterdraperi skaber du en uimodståelig atmosfære at danse rundt i med discokugler hængende fra øreflipperne!

Discokugle!

At den glitrende discokugle er den absolut vigtigste bestandel af et vaskeægte 70'er-disco, det kommer næppe som nogen overraskelse. Hæng den op i loftet, og lad reflektionerne danse omkring dig og dine venner, samtidig med jeres rytmiske kropsbevægelser. Less bitter with more glitter!