vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
mamma-mia-turkos-maskeraddrakt-2
Kundebillede
kb-mamma-mia-turkos-maskeraddrakt-3
Kundebillede
kb-mama-mia-turkos-maskeraddrakt-33487-4
Kundebillede
kb-mama-mia-turkos-maskeraddrakt-33487-5
Kundebillede
kb-mama-mia-turkos-maskeraddrakt-33487-6

Mamma Mia Turkist Kostume

449,90 kr

Vælg variant

Suppler med

Er 1970'erne temaet til festen, er du klar! Iført denne lækre, skinnende kreation kan du rejse tilbage i tiden og charmere alle andre. Som om det ikke var nok i sig selv, er dragten i en rigtig fin kvalitet!

Mama Mia-kostumet inkluderer en overdel, et par bukser og et bælte. Overdelen er fremstillet af turkis plys med matchende tylærmer og et sølvfarvet, skinnende parti på maven. Længst nede sidder der en bred, turkis satinflæse med et sølvbånd langs kanten. Ærmerne er puffede og med et bredt, sølvfarvet tekstilparti med knapper forneden. Den opfoldede krave er fremstillet af turkis satin med en sølvkant.

Langs det sølvfarvede midterparti løber der glinsende sølvpartier med matchende knapper. Bukserne er fremstillet af turkis plys, og der er en elastik i taljen, der sikrer en god pasform. Længst nede på hvert bukseben sidder der 3 brede satinflæser med sølvkanter. Bæltet er bredt og fremstillet af et sølvfarvet materiale. Foran er der placeret et matchende, stort og rektangulært spænde. Smykker og sko indgår ikke.

Fås i størrelserne: Small (36), Small-Medium (38), Medium (40), Medium-Large (42), Large (44), Large-X-Large (46).

Dette er et Wilbers Karnaval™ produkt. Wilbers er kendte for sit kostumetøj, som er af fantastisk kvalitet. Måske koster de lidt mere, men de er i sin helt egen klasse! Ikke at sammenligne med andre kostumer altså. Takket være stoffets kvalitet, kan du vaske og bruge kostumet igen og igen.
Art.nr 33487
Kopiera OK

Størrelsesguide

Bedømmelse

32

Spørgsmål & svar

0

Kundebilleder

4

Tags