vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Temafest: Hawaii

Temafest: Hawaii

Når vejret herhjemme ikke leverer, og kulden kryber ind under frakken, så er det tid til at friske stemningen op med skønne vibrationer fra Hawaiis solbeskinnede strande. Forvandl hjemmet til en herlig ferieoplevelse, og inviter vennerne til at feste mellem palmer og blomsterkranse. Her er alt, hvad du behøver for at feste som på Hawaii!

Tøj

Når det kommer til tøj, så handler det om at give los, så du næsten eksploderer i både farve og form. Skrigende lyserøde kostumer som er pyntet med palmer, blomsterprydede stråhatte og ananasbriller i kombination med et lækkert hawaii skørt er vejen frem for at passe ind i det tropiske miljø. Og glem ikke at købe blomsterkranse i økonomipakke!

Udsmykning

Se op - der flyver både papegøjer og flamingoer rundt i dagligstuen! Mellem oppustelige palmer og farvestrålende fugle har I glimrende udsigter til at danse hula hula og fyre en skrigende ukulele-solo af, så væggene ryster! Pynt badeværelsesdøren med lidt ægte kunst fra Hawaii og giv gæsterne en ordentlig overraskelse i toiletkøen, og selvfølgelig spreder du blomster og palmeblade over hele hjemmet!

Drinks

Giv aftenen en tordnende start ved at byde på et par kølige drinks fra vores mest festlige glas! Tiki-krus, kokosnødder og margaritaglas - we got it all! For at pynte yderligere skal der selvfølgelig anskaffes sugerør i bambus og farvestrålende drinkparaplyer. Vil du have tip til 7 lækre velkomstdrinks, så klik her!

Borddækning

Pynt op til fest med vores mest tropiske borddekorationer! Foruden farvestrålende paptallerkener, så giver det bedst indtryk, hvis et muffinstativ brænder midt på bordet blandt honeycombs og oppustelige øltønder. Kun kreativiteten sætter grænser!

Pool

Har du ingen pool? Ikke noget problem - I kan bare flyde rundt på gulvet! Vælg mellem en overdimensioneret sodavandsis eller en skrigende pink flamingo, så er det bare at fylde op med badebolde, krokodiller og kopholdere. Det er lige før, man hører vandet skvulpe!

A hui hou!