snackkorg-1

Sneglekurv

79 kr

Vælg variant:

 • Kristine
  for 4 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Fin kurv med muslinger og en enkelt søstjerne. Lidt ærgerligt at 4 af skallerne var gået i stykker ved ankomst.
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Åsa
  for 7 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Perfekt blandning mellan platta & skruvade snäckor. Använde ett gäng platta snäckor för att bygga en egen snäckkrona. Supernöjd med resultatet!
  1 af 1 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Annika
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Mycket prisvärd och fina olika snäckor,.
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Normalt er det ikke noget problem at lave dekorationer til et hvilket som helst festtema, men nogle temaer er vanskeligere end andre. For eksempel når du skal forberede halloweenfesten. Så tager du bare de gamle, mørke gardiner frem, river dem i stykker, og vupti, så har du egentlig alt, du behøver for en vellykket fest. Det samme med julefesten. Du har faktisk det, du har brug for, fra tidligere. Men hvad hvis du for eksempel skal have en hawaii-temafest? Har du en flamingo i skabet? Eller et par kokosnødder under sengen? Ligger der en bunke bastskørter og palmer i forrådskammeret? Nej, det gør der sandsynligvis ikke, så det kan være godt at have lidt af den slags i baghånden, så du ved, at du har det, når du har brug for det.

Sneglekurv er en rigtig fin dekoration, der passer lige så fint til hawaiifesten som til at have stående fremme på badeværelset som dekoration. Kurven er lavet af træ, og snegleskallerne er ægte skaller fra havet! Skab en tropisk atmosfære i dit hjem ved hjælp af denne nydelige sneglekurv.

Mål: 15 cm Ø.