Hem
Tips til sjove selskabslege ved bryllupsfesten

Tips til sjove selskabslege ved bryllupsfesten

Når der er blevet ringet med bryllupsklokkerne, og vielsesringene er udvekslet, er det tid til at holde fest, og for at undgå en akavet stemning er det altid en god idé at ryste gæsterne sammen med et par sjove selskabslege. Vi har et stopfyldt sortiment med alt, hvad I kan tænkes at få brug for til en vild bryllupsfest med masser af sjov - tjek vores bedste tips til sjove selskabslege ved bryllupsfesten!

Cock-A-Hoopla Spil

Er festen uden børn? Godt, så puster vi den gigantiske penis op og prøver at se, om vi kan ramme den med de forskellige ringe. Glæd dig til latterkrampe, når gæsternes ringkastningsevner for alvor sættes på prøve! Hvem sætter først sin ring på penissen?

Beer Pong

Dette er en elsket klassiker, som normalt ikke plejer at være en del af bryllupsfesten, så hvorfor ikke overraske alle med en fugtig Beer Pong-turnering? En livlig aktivitet for tørstige gæster, som ikke er bange for at få øl på jakkesættet. Game on!

Shot Fishing Drikkespil

I dag er det ikke kun brudeparret, som får bid, også gæsterne får mulighed for at prøve lykken i søen. I nærheden af denne hyggelige båd gælder det om at holde tungen lige i munden - hver fisk kommer nemlig med en udfordring. Hvis du er heldig, får du et køligt shot eller to!

Twerk Pong

Twerk it, baby! Nu kan du udfordre en af de andre bryllupsgæster: Hvem er bedst til at ryste bagdelen? Den, som først får alle bolde ud af sin kasse, vinder og kan løfte pokalen twerker of the year! En sjov leg for alle aldersgrupper - farmor elsker nemlig at twerke!

Drinkroulette

Spil og hasard - med masser af shots i puljen! Arrangér et lille casino i hjørnet af selskabslokalet, hvor dine gæster kan prøve lykken i drinkrouletten. Lej en croupier med butterfly og vest, så du får den dér ekstra feeling!

Tovtrækning

Når du er omringet af muskelbundter og træningstosser, går du ikke galt i byen med en klassisk omgang tovtrækning. Alt, hvad du har brug for, er dette slidstærke reb og to hold med viljer af stål. Det vindende hold må skære første stykke af kagen - og taberne må desværre undvære. Sådan kan det gå!

Øksekast

Gem dine syleskarpe økser hjemme i brændeskuret, og gå i stedet efter den hyggeligere variant. Med oppustelig måltavle og økser udstyret med velcrobånd er det praktisk talt umuligt at komme ud for de ulykker, som normalt forekommer under almindelig øksekastning. Tættest på midten vinder!

Beer Pong til Hovedet

Beer Pong - på hovedet! Med denne oppustelige hat får en valgfri gæst eller måske en af de nygifte mulighed for at være levende Beer Pong-bord! Fyld krusene med din foretrukne drik, og kast derefter bordtennisboldene, så det sprøjter til højre og venstre. Gør klar til at tisse i bukserne af grin!