Hem
Tjeklisten til nytårsfesten

Tjeklisten til nytårsfesten

Festlige balloner og serpentiner, smarte jakker og lækre drinks - når det kommer til årets sidste timer, handler det om at gå all-in! Vi takker for det, der har været i det forgangne år og ser med spænding frem til klodens sidste og vildeste nytårsfest! Invitér nogle af dine skønne venner, støv dit mest glitrende outfit af og dæk langbordet til fest – hos os finder du alt, hvad du behøver for at gøre aftenen ekstra mindeværdig.

Pynt

Forvandl dit ellers så beskedne hjem til en farverig glitterbombe, hvor guirlanderne svajer på kryds og tværs fra væg til væg. Pust en champagnesprøjtende ballonbue op, og placér den i hjemmets flotteste hjørne. Lad gæsterne beundre dit smukke mesterværk med papirfjer! Nytårsaften skal man gå all-in!

Borddækning

Glitrende borddekorationer på en flot gulddug, der er pyntet med bordkonfetti formet som stjerner - nu føles det som en rigtig nytårsmiddag! Mens du forbereder din klassiske torskeret i køkkenet, byder du gæsterne på et mageløst show under serpentiner og guirlander.

Balloner

Aftenens vigtigste komponent - den overdådige ballonbue, der breder sig skamløst ud over hele stuen! Vi er selverklærede eksperter i balloner og har fyldt lageret med alt fra ballonbuketter til loftballoner og konfettiballoner i alle mulige former – alt for at gøre din fest så højtflyvende som muligt. Men glem nu ikke helium!

Outfit

I rollen som vært er det jo direkte uhøfligt ikke at være festens mest stilfulde, og vi hjælper dig gerne med vores imponerende sortiment af ekstravagante outfit og kostumer med nytårstema. Forestil dig at åbne døren iført et superfedt jakkesæt med motiv af fyrværkeri og stjerner eller en skinnende guldjakke med matchende bukser! Hvis flapper lige er noget for dig, kan du med fordel hente inspiration fra de flotte 20'ere - tidløs elegance!

Tilbehør

Aftenens sjoveste - festhatte, butterfly i glitter og nytårshårbånd! Det hele ligger i detaljerne, og festen bliver faktisk så meget sjovere med hylende ryslere og kegleformede partyhatte. Spar ikke på tilbehøret. Sørg for, at alle gæsterne bliver udstyret med både fjerboa og glitterhat.

Barhygge

Det er jo ikke helt utænkeligt, at gæsterne får lyst til en lækker drink, når klokken nærmer sig midnat, så sørg for at være velforberedt, når hele selskabet læner sig op ad baren med hærgede blikke. Med med en professionel muddler kan du lave drømmende gode mojitos , og kun amatører blander festdrinks uden et vaskeægte cocktailsæt. For at imponere lidt ekstra kan du jo altid brygge din egen øl – det er super nemt med Brewbarrel!

Held og lykke med festen!

Du ønskes godt nytår af hele Partyking-teamet!