Vis hele beskrivelsen

Serpentiner

For rigtig at få gang i stemningen og fejringen har vi samlet et mindre forråd af farverige serpentiner i denne kategori! Helfarvede som mønstrede, flerfarvede som glitrende - form og farve er noget, vi har leget med, når vi har fundet de flotteste serpentiner på markedet. Hånd i hånd med vores serpentiner går de mindst lige så finurlige balloner og guirlander, så du rigtig kan diske op med festivitas!

Er du derimod ude efter noget lidt mere overraskende, har vi flere forskellige serpentinsprays. Du kan også vælge selvlysende serpentiner såvel som lange lyskæder klædt med lygter ved siden af serpentinerne, og som er tilpasset halloween eller studenterfesten. Alle venter de på, at du skal bringe liv i dem til den næste lysende middag!

Giv lyd, hvis du mangler nogle serpentiner i sortimentet eller har overvejelser om de nuværende produkter - vi er blot en mail borte for at rede trådene ud! Du når os via telefon eller mail. Vi gør gerne alt, hvad vi kan for at sørge for, at du kan stille op med et spraglet festspektakel!

Filter

Viser 105 produkter
castle