Vis større billede

Tilbehør

Intex Mega Flamingo Island Badedyr

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 43920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
549 kr

Produktovervågning

Desværre er dette produkt midlertidigt udsolgt hos os. Skriv dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig, når produktet igen er på lager.
Vælg variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivelse

Vil du flyde omkring på det sejeste badedyr, skal du i den grad satse på vores flamingo-bademadras. Du kan anvende den både i en pool og på badestranden. Ved bølgegang er der to håndtag, du kan holde fast i.

Du modtager en oppustelig luftmadras, der ligner en lyserød flamingo med lang hals og et hoved, der stikker op. På badedyret er der to sorte håndtag. Materialet er PVC-plast, og badedyret måler 203 x 196 x 124 cm. I pakken medfølger der også en reparationslap. Max. brugervægt for luftmadrassen er 200 kg.

Sælges stykvis.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen72376 eller du kan uploade dem manuelt.
castle