Til toppen
Vis større billede

Tilbehør

Intex Oppustelig Loungestol

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
399 kr
Vælg variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivelse

Er den "gamle derhjemme" ved at gå dig på nerverne, selvom han ikke siger et ord hele dagen? Det sker for alle. Sørg for, at du altid har minimum én oppustelig loungestol derhjemme, som du kan sætte dig i, når der er krise. Hvis du også har en pool, får du det bedste af alle verdener, for stolen kan nemlig også flyde.

Dette produkt er et must-have, hvis du har en pool derhjemme. Den oppustelige madras er formet som en loungestol og er fremstillet af et holdbart PVC-materiale. Den måler ca. 193 x 124 cm. Stolen er nem at pumpe op med eksempelvis en batteridreven luftpumpe fra E-Flater. Hvis du tidligere har vundet DM i "stærke lunger", behøver du højst sandsynligt ingen pumpe...

Kom lidt væk fra hverdagen med en oppustelig loungestol fra Intex. Hvis du køber flere stole, kan de sættes sammen, hvilket betyder, at du og dine venner ikke bliver adskilt!

  • Materiale: PVC.
  • Mål: 193 x 124 cm.
  • Antal: 1-pak.
  • Inkl. 1 x reparationssæt.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen64965 eller du kan uploade dem manuelt.
castle