Hem
Festartikler Kort Invitationskort

Invitationskort

Teamet hos Partyking opmuntrer altid til fest! Skal du have en fest, er det lige præcis her, du skal henvende dig. Hvordan skaber du den unikke fest, som kommer til at blive månedens hotte emne? Jo, du begynder med at udsende nogle af vores flotte invitationskort! Vi har en bred vifte af invitationskort, der sniger sig ned i dine venners postkasse og skaber høje forventninger. Ingen vil gå glip af din fest!

Partyking tilbyder invitationskort til alle lejligheder & højtider. Skal du have et bryllup, en studenterfest, en barnedåb eller måske bare holde fest? Vi er med dig hele vejen. Hvorfor ikke udsende et invitationskort til en filmaften med vennerne i stedet for bare at sende en kedelig tekstbesked?

Partyking har et stort sortiment af invitationskort med alt fra Bamse til Star Wars. Overvej også vores festlige tilbehør nedenfor, der hjælper med at skabe det perfekte invitationskort. Partykings invitationskort fås i flere forskellige temaer, der passer til lige præcis din personlighed eller fest, og de kan udformes, så de passer til de præferencer, du måtte have. Aldrig før har invitationer været så smukke og festlige.

Livet er en fest og glem ikke at invitere alle dine venner!
Læs mere