Istang

Vi ved, at der er meget at holde styr på, når en fest skal planlægges. Der er altid visse dele af planen, der får mere opmærksomhed end andre mindre detaljer, men i nogle tilfælde kan det være værd at også tænke over disse små detaljer. Det kan være lettere for dig i sidste ende.

Et vigtigt værktøj er istangen. Er der mange cocktails og drinks, der skal serveres til festen, er det et uvurderligt værktøj, da du eller bartenderen naturligvis vil beskæftige sig med forskellige ingredienser som isterninger og citronskiver. Her er det et stort plus, at du ikke rører dem med hænderne, hvilket ikke virker særligt elegant. Det ser i øvrigt også super professionelt ud med en tang.

Lad dig ikke blive draget af stemningen, så du straks begynder at svinge flasker og glas i luften som Tom Cruise i filmen "Cocktail" - at være stjernebartender er ikke for alle...

Vi tilbyder istænger i forskellige størrelser, så vælg efter dine egne behov. Eftersom de er fremstillet af rustfrit stål, vil du være i stand til at bruge dem i lang tid fremover.
Læs mere
3 hits