Italien

Buongiorno, Buona seria og Arrivederci! Alle, der elsker Italien, skal se med her! Her finder du masser af produkter, der er inspireret af verdens bedste land, Italien.

Måske planlægger du at arrangere en sjov fest inden for temaet Italien? Sats på vores sjove dekorationer i rød, hvid og grøn. Eller hvorfor ikke pynte bordet med bordduge i Italiens farver? Selvfølgelig har vi også supportersminke i hvid, rød og grøn - et must, når du skal heppe på Italiens landshold. Sørg for at invitere til mingle-snacks, inden festen går i gang. Her finder du blandt andet udsøgte Pringels med Italien-smag! Ja, altså med smag af Foccacia, hvilket i princippet er den samme ting.

Italien er virkelig et land, der er nemt at elske. Foruden skønne mennesker og spektakulære strande er der selvfølgelig også det italienske køkken. Noget, som får de fleste til at savle ukontrolleret. Så hvorfor ikke invitere dine gæster på en lækker italiensk ret? Her finder du bl.a. gode pastahjerter i farverne hvid, grøn og rød.
Læs mere