jack-daniels-chokladkaka-2
jack-daniels-chokladkaka-1

Jack Daniel's Chokolade

49,90 kr

Likørpraliner er jo en lidt mere luksuriøs variant af chokolade, som passer til de lidt mere særlige stunder, men Jack Daniel's-chokoladen er nok pralinernes Rolls-Royce! I det mindste for dig, som elsker whisky og fremfor alt Jack Daniel's.
Denne chokolade indeholder nemlig et skvat Jack Daniel's i hver mundbid, som sammen med den cremede chokolade kommer til at byde på en helt fantastisk smagsoplevelse.

Jack Daniels Chokolade er spækket med Jack Daniel's Whisky, og den kommer fra det eksklusive varemærke Goldkenn fra Schweiz.

Chokoladen vejer 100 gram.

Ikke egnet til mindreårige!

Ingredienser: Sukker, kakaomasse, kakaosmør, Jack Daniel's 8,5%, sødmælkspulver, skummetmælkspulver, smørfedt, emulgator (sojalecithin) og naturligt vaniljeekstrakt. Kan indeholde spor af hasselnødder, mandel, pekannødder, valnødder, pistacienødder, cashewnødder, æg og gluten. Kakao: Minimum 37%. Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Har du spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, hvis ikke andet er angivet.
Art.nr 42236-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

20

Spørgsmål & svar

0

Tags