jack-daniels-honey-chokladkaka-1

Jack Daniel's Honey Chokolade

59 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Vælg variant:

Vis indholdsfortegnelse
 • Hanne
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunden har ikke givet en kommentar)
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Harri
  for 2 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Loistava yhdistelmä!!
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Ann-Charlotte
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Perfekt present att ge bort till den där mannen i släkten som man aldrig vet vad man ska ge hehe.
  0 af 1 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Plejer du at tage et glas whisky nu og da, men savner du noget passende at tygge på ved siden af? Det er jo nemlig ikke alle slags snacks eller slik, som passer godt sammen med whisky. Indtil nu!
Tag chancen og nyd godt af Jack Daniel's herlige chokolade fyldt med Tennesse Honey Whisky, samtidig med at du nyder et glas JD. Her snakker vi om en fortryllende kombination, der er perfekt til whiskyentusiasten, som bare elsker chokolade.

Du får en luksuriøs mælkechokolade, der er fyldt med Jack Daniel's Tennesse Honey Whisky. Chokoladen er nem at knække af, og den er produceret af Goldkenn, som er et eksklusivt varemærke fra Schweiz.

Chokoladen indeholder 100 gram.

Ikke egnet til mindreårige!

Ingredienser: Sukker, kakaomasse, kakaosmør, Jack Daniel’s honning 9,5%, sødmælkspulver, skummetmælkspulver, smørfedt, emulgator (sojalecithin), naturligt vaniljeekstrakt. Kakao: Minimum 37%. Kan indeholde spor af hasselnødder, mandel, pekannødder, valnødder, pistacienødder, cashewnødder, æg og gluten.
Alkoholindhold: 3,45%.
Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Har du spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, hvis ikke andet er angivet.