Jack Daniel's Samsung S5 Cover

69 kr

Vælg variant:

 • Johan
  for 5 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Passa perfekt och den gör att mobilen ligger skönt i handen. Ett annat plus är också att den ligger stilla i bilden tackvare skalet :)
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Lader du aldrig hverken din Samsung S5 eller din Jack Daniel's-tørst blive derhjemme, så har vi en idé! Dette mobilcover beskytter din mobil fra blå mærker og benbrud forårsaget af diverse pub- og festivalaktiviteter, samtidig med at det er super flot! Coveret, som er dekoreret med det klassiske Jack Daniel's-logo, passer desuden perfekt som gave til kammeraten, der ved, hvordan en rigtig whisky skal smage.

Jack Daniel's Samsung S5 Cover er et officielt licenseret mobilcover, der er fremstillet af plast. Det er sort med Jack Daniels's-logoet på bagsiden. Indvendigt findes der en informationstekst. Coveret passer til en Samsung S5, trækkes nemt på mobilen og holdes på plads ved hjælp af kantbeskyttelsen.