jack-in-the-box-prop-79671-1
youtube video play

Jack In The Box

2.995 kr

Vælg variant:

 • noora
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Ainakin video näytti lupaavalta, itse en pakettia kokonaan viitsinyt aukaista, kun tulikin toisenlainen suunnitelma ja tämä jäi käyttämättä. Sen verran mitä paketista näki, niin vaikutti ihan lupaavalta :) jos joskus tarve vielä tulisi, niin tämän pidän kyllä mielessäni
  0 af 10 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Er det trolden - eller ondskaben selv selv, der gemmer sig i æsken? Der er mange mennesker, som har mareridt, hvor legetøjet kommer til live og angriber dem! Lav den vildeste halloweenfest, og skræm livet af dine gæster med den superuhyggelige Jack in The Box!

Jack In The Box er en trolden i æsken-dekoration, som gynger frem og tilbage, mens den siger flere forskellige, uhyggelige sætninger, og øjnene lyser op. Det er en utroligt effektiv dekoration, som passer rigtig godt til både store og små halloweenfester! Se en YouTube-video, hvor Jack bevæger sig og taler.

 • Bevægelig figur i æskedekoration.
 • Lysende øjne og flere forskellige fraser på engelsk.
 • Med tre forskellige funktioner.
 • Anvendes med ledning, adapter medfølger.
 • Mål: Ca. 2,1 meter høj.
 • Materiale: Plast, polyester og metal.