josef-1
josef-2
Kundebillede
kb-josef-greyland-film-maske-3
Kundebillede
kb-josef-greyland-film-mask-4

Josef Greyland Film Maske

329 kr

art.nr 48939-1
Er du træt af, at folk synes, at dit kostume er for lamt og fantasiløst? Ja, vi kostumeelskere har hørt det utallige gange, men nu er det et overstået kapitel! Med valget af denne maske på vil du få alle haters til at tabe kæben, for vi vil vove at påstå, at dette er en af vores absolut bedste og mest realistiske masker nogensinde!

Dette er en latexmaske i verdensklasse! Masken er utroligt detaljeret med alt fra rynker, vener og modermærker til en hals, der er ubehageligt realistisk. Masken er fremstillet af en skulptør, der har fokuseret på pasform og karakter, så du kan blive en vaskeægte succes til udklædningsfesten! Masken sidder tæt til rundt om dit ansigt, og den har hul til både øjne, næse og mund, så du kan spise, ånde og trække vejret uden større bekymringer. Alle masker fra Greyland Film holder en så høj kvalitet, at de anvendes til film- og teaterindspilninger verden rundt. Fordelen med denne maske er, at du kan matche med præcis det, du vil, eksempelvis et klovne- eller indianeroutfit, eller måske dit almindelige tøj? You're the boss, Josef!

Tip: Føler du, at masken sidder lidt for tæt rundt om øjne/næse/mund, kan du nemt skære større huller ved hjælp af en neglesaks eller lignende.

Fakta om Josef Greyland Film Maske:
  • Materiale: Latex.
  • Størrelse: One size (voksenstørrelse).
  • Producent: Greyland Film.
  • Meget realistisk og detaljeret maske.
  • Masken er heldækkende og går ned på halsen.
  • Hul til øjne, næse og mund.
  • Er du allergisk over for latex/gummi? Så fraråder vi, at du vælger denne maske.

Bedømmelse

7

Spørgsmål & svar

0

Kundebilleder

2

Tags