Julebord

Julebordet - måske en af de vigtigste og største borddækninger i løbet af året. Hele familien samles til en herlig dag med leg, grin, Disney Juleshow og julemad. Gør det endnu mere festligt med glitrende tallerkener og krus, julede servietter og konfettidekorationer. Partyking har alt, hvad du kan tænkes at få brug for til den store julemiddag.

Ofte er det ikke bare én julemiddag, der venter, men derimod flere; julemiddag med den nærmeste familie og børnene, julemiddag med bedsteforældrene og ikke at forglemme vennerne og kollegaerne. Julen byder på mange anledninger til at omgås nære og kære, men mange gange sætter opvask og oprydning begrænsninger for din tid. Med vores pakker med paptallerkner og plastglas slipper du for at tænke på opvasken.

Partyking har samlet det bedste tilbehør og dekorationer til år 2023's dækning af julebordet. Vi har et udvalg af alt fra plastkrus med julemotiv til lys, plastduge, fint engangsbestik, gløggtilbehør og punch-skåle. Endelig kan du få mere tid med familien, når du slipper for at bruge det meste af tiden på opvask og ødelagt porcelæn!
Vi har ikke bare klassisk jule-borddækningstilbehør, nej nej, vi har også en hel del dekorationer, som er perfekte til selve borddækningen, eksempelvis glitterkugler i forskellige farver, julekonfetti, stoleovertræk i form af nissehuer og meget mere! Velkommen ind til Partyking, hvor du kan købe alt til juleborddækningen online! Vi har et suverænt udvalg med fremragende priser!
Læs mere