tartbild-dinosaurier-77522-1
tartbild-dinosaurier-77522-2
tartbild-dinosaurier-77522-3
tartbild-dinosaurier-77522-4

Kagebillede Dinosaur

49,90 kr

Flødekage smager vildt godt, men måske er udseendet lidt for kedeligt til en børnefødselsdag? Vil du gerne have, at dit barn og kammeraterne skal synes, du er gammeldags? Nu kan du få en masse pluspoint på de unges konto ved at lægge et flot dinosaurkagebillede på den ellers lidt kedelige kage! Voilà!

Kagebilledet måler ca .20 cm i diameter og rækker til en kage på 8-12 stykker. Det er utroligt nemt at lave en flot kage ved hjælp af kagebilledet. Begynd med at fugte kagebilledet med vand eller gelatine for derefter at fastgøre det på din kage. Så er den klar til at blive serveret til alle festens gæster!

>> Klik her for at læse hvordan du monterer kagebilledet på din kage!

Ingredienser: Kartoffelstivelse, vand, olivenolie, maltodextrin, farvestofferne E102, E102, E133, E151, E102, E122 kan have en negativ indvirkning på børns koncentrationsevne. Opbevares køligt og tørt. Produceret i Spanien. Billedet er trykt med spiseligt blæk på en spiselig oblat, som er glutenfri, laktosefri og uden tilsat sukker.

Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Du bør derfor altid tjekke produktinformationen på den originale emballage. Har du spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed fra købsdatoen, hvis intet andet er oplyst.
Art.nr 77522-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

4

Spørgsmål & svar

0

Tags