tartbild-dinosaurier-74793-1
tartbild-dinosaurier-74793-2
Kundebillede
kb-kakkukuva-dinosaurukset-74793-3
Kundebillede
kb-tartbild-dinosaurier-74793-4
Kundebillede
kb-kakkukuva-dinosaurukset-74793-7
Kundebillede
kb-tartbild-dinosaurier-74793-8

Kagebillede Dinosaurer

49,90 kr

Vil du imponere til børnefødselsdagen med en flot kage, der gør gæsterne målløse over, hvem den utroligt talentfulde konditor er? Hvis du ikke er begavet inden for konditorkunstens fine håndværk, så kan du gøre det nemt for dig selv ved at bruge et flot kagebillede. Bag en kage med valgfri smag og dit favoritfyld, og placér det færdiglavede kagebillede ovenpå. Vupti! Så har du en kage, der ellers havde været dyr i et bageri eller hos en konditor. Det bedste af det hele er, at du selv kan vælge, hvor høj kagen skal være, og hvordan den skal smage.

Her får du et kagebillede, der er ca. 20 cm i diameter og er nok til en kage på 8-12 stykker. Det er utrolig nemt at lave en flot kage ved hjælp af et kagebillede. Begynd med forsigtigt at fugte kagebilledet med vand eller gelatine, og sæt derefter billedet fast på din kage. Den er nu klar til at serveres til alle fejringer!

>> Klik her for at læse hvordan du monterer kagebilledet på din kage! 

Ingredienser: Kartoffelstivelse,vand,olivenolie,maltodextrin,farvestoffer: E102,E102,E133,E151.”E102,E122:kan have negativ effekt på børns koncentration. Opbevares køligt og tørt. Fremstillet i Spanien. Billedet er trykt med spiseligt blæk på en spiselig oblat, som er glutenfri, laktosefri og uden tilsat sukker.

Ændringer i produktets indhold kan forekomme. Kontrollér derfor altid produktoplysningerne på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed fra købsdato, medmindre andet er angivet.
Art.nr 74793-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

4

Spørgsmål & svar

0

Kundebilleder

4

Tags