Vis større billede

Kagebillede Gurli Gris

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
49 kr

Produktovervågning

Desværre er dette produkt midlertidigt udsolgt hos os. Skriv dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig, når produktet igen er på lager.
Vælg variant:
Vis indholdsfortegnelse

Produktbeskrivelse

Gurli Gris er en sød lille gris og en populær skikkelse hos børnene! Lad Gurli være hovedpersonen sammen med fødselsdagsbarnet, når der skal festes! Hos Partyking har vi både paptallerkener, krus og dekorationer for at skabe den ultimative Gurli Gris-fødselsdagsfest! Kagen vil garanteret blive festens højdepunkt med dette flotte kagebillede.

Her får du et flot kagebillede, der måler ca. 20 cm i diameter, og der er dermed nok kage til 8-12 personer. Det er meget nemt at lave en flot kage ved hjælp af et kagebillede. Begynd med forsigtigt at fugte kagebilledet med vand eller gelatine, og fastgør derefter kagebilledet oven på din kage. Nu er du klar til at servere den festlige kage for alle fødselsdagsgæsterne!

Ingredienser: Kartoffelstivelse, vand, olivenolie, maltodextrin, farvestoffer: E102, E133, E151. E102 og E122: Kan have en negativ indvirkning på børns koncentrationsevne. Bør opbevares et køligt og tørt sted. Produceret i Spanien. Billedet er trykt med spiseligt blæk på en spiselig oblat, der er glutenfri, laktosefri og uden tilsat sukker.

Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Ved spørgsmål bedes du venligst kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved købet, hvis intet andet oplyses.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen74951 eller du kan uploade dem manuelt.
castle