Hem
> Festartikler > Bagning > Kagefade & Kageæsker

Kagefade & Kageæsker

Her har vi samlet en række smarte og praktiske kagefade og kageæsker i forskellige materialer og farver. Der er noget for enhver smag og lejlighed!

Kagen bliver ofte festens højdepunkt, og derfor bør den også serveres på en charmerende måde. Vores kagefade passer til forskellige lagkager, men også tærter, cupcakes, småkager og forskellige desserter. De fremhæver kagerne, og du vil straks imponere dine gæster! Før kagen skal serveres, skal den bages, medmindre du køber en færdig kage. Du kan også anvende et roterende kagefad. Her skal du blot placere kagen på kagefadet, når du skal dekorere den, og det gør det meget lettere at få kagen gjort rigtig flot. Du vil ligne en professionel konditor!

Her på Partyking finder du også bl.a. stilfulde kageunderlag i sølv og guld. Det føles meget luksuriøst at kunne tilbyde gæsterne en kage, der er placeret på et sølv- eller guldfarvet kageunderlag. Perfekt til et bryllup, en studenterfest, en fødselsdag eller en nytårsfest! Underlagene leveres i flere forskellige størrelser og former og er ofte fremstillet af hårdt pap med belagt folie. Hvis du ønsker at matche kageunderlagene med andre guld- eller sølvfarvede dekorationer, kan du tilføje balloner, guirlander og bordkonfetti.

Hos Partyking tilbyder vi også kagefade på fod. Det bliver en meget elegant detalje på et dessertbord! Hvis du allerede har et kagefad eller et kageunderlag, kan du matche med flot kagepapir. Det er et tyndt og smukt papir med blondekant, ofte i en hvid farve, og er perfekt til at placere på kagefadet, før du placerer selve kagen. Kagepapiret giver et festligt touch og fås i flere forskellige størrelser. Hvis du ikke ønsker at anvende kagepapiret til en kage, kan du også sagtens anvende det til fingermad og snacks.

Hos Partyking finder du også kagefade med låg eller kuppel, som hjælper med at holde bagværket frisk. Super smart, når du skal opbevare kagen eller bagværket i køleskabet før festen, eller hvis det usandsynlige ske, at der er noget tilovers, når festen er forbi, og gæsterne er gået hjem.

Hvis du skal transportere kagen, er en kageæske et smart produkt. Den ligner den slags papkasse, du får med, når du køber din kage hos den lokale bager. Læg forsigtigt kagen i kassen og luk låget.

Hvis du planlægger at servere en kage eller andre bagværk til næste fest, finder du her i kategorien festlige, praktiske og dekorative æsker og bakker. De kan leveres i flere forskellige farver, størrelser og former, og du kan nemt bestille dem online.

Med vores lave priser og hurtige levering kan du snart begynde at bage og tilbyde dine venner en pokkers god kage!
Læs mere