Vis større billede

Kagefigur Iron Man

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
39 kr

Produktovervågning

Desværre er dette produkt midlertidigt udsolgt hos os. Skriv dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig, når produktet igen er på lager.
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

''I.. Am... Iron Man''. Hvorfor have flødeskum på kagen, når man i stedet kan have en superhelt på den, såsom den legendariske Iron Man iført sin superseje og flotte dragt. Denne flotte kagefigur vil højst sandsynligt gøre din kage til den allerflotteste fødselsdagskage!

Her får du en cool kagedekoration, der placeres direkte på kagen. Figuren har form som karakteren Iron Man fra Marvel Comics og er fremstillet af plast. Den måler ca. 8,5 cm og sælges stykvis.

  • Materiale: Plast.
  • Mål: Ca. 8,5 cm.
  • Antal: 1.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen74954 eller du kan uploade dem manuelt.
castle