karamellstockar-storpack-78596-1

Karamelstykker Storpak

 179 kr  69 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Vælg variant:

Vis indholdsfortegnelse

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Produktbeskrivelse

Hvis du nogensinde har smagt en karamelstang, ved du sikkert, at det ikke er nok med et kilo, så derfor har vi fordoblet mængden! Her tilbyder vi over 2 (!) kilo af det lækre karamelslik, så du har nok til weekenden - og lidt til! 

Her får du små stænger med en lækker smag af karamel. 

Fås i en stor bøtte med hele 2,3 kg.

Ingredienser: glukosesirup, hvedemel, sukker, vand, invertsukkersirup, sorbitol, syre (citronsyre), salt, smagsstoffer, farvestoffer (sukkerfarve), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks, kokosolie) aromaer. Forandringer i produkternes indhold kan forekomme. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Har du spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, hvis ikke andet er angivet.