stickers-dansk-studentmossa-rod-83332-1

Klistermærker Dansk Studenterhue Rød

 15 kr  5 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Vælg variant:

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Klistermærker med dansk studenterhue og flag er festlig dekoration til studenterfesten. Har I en STX-student i familien, som skal fejres, så er disse klistermærker anvendelige til flere formål. 

Har I besluttet jer for, hvem I gerne vil invitere til studenterfesten. Så skal der sendes invitationer ud, og dem kan I lave selv. Fold kreativiteten ud. Sæt gerne klistermærker på den hjemmelavede invitationer, så de får et festligt og personligt præg. I forbindelse med borddækningen, så kan det være, at I beslutter jer for, at der skal være en bordplan. Det er en oplagt mulighed for at lave jeres egne bordkort, hvor klistermærker med rød/hvide studenterhuer og flag er en del af den flotte dekoration. Klistermærker med studenterhue og flag kan desuden nemt matches med meget andet bordpynt til studentergildet, som du finder her på siden. 

Sidst men ikke mindst kan klistermærkerne bruges som en del af gaveindpakningen. Det kan være, at du gerne vil gøre gavepapiret ekstra festligt ved at klistre studenterhuer og flag på, når du har pakket gaven ind. Du kan desuden pynte den hvide konvolut, som indeholder lykønskningskortet med små festlige flag og studenterhuer. Bestil de festlige klistermærker med dansk studenterhue og danske flag allerede i dag. 

  • Materiale: Pap
  • 1 ark med 22 studenterhuer 30 danske flag