Hem
Temaer Højtider Krebsegilde Krebsegilde Borddækning

Krebsegilde Borddækning

Krebsegildet er en meget hellig tradition for det svenske folk, og højtiden kan man fejre når som helst i august. Udover at synge, klæde sig ud (i nogle tilfælde), drikke drinks og hygge sig med hinanden spiser man en dælens masse skaldyr!

Regel nummer 1 er, at skaldyrene skal være røde, gerne knaldhamrende-super-røde. Hvis du ikke tidligere har været til krebsegilde, er du gået glip af noget stort. Hvorfor ikke lade det blive første gang i år? En meget vigtigt del af krebsegildet er borddækningen!

Til krebsegildet får du brug for hagesmække, røde, hvide og blå serpentiner, tallerkener med krebsemotiv og rødt bestik! Fra loftet hænger der månelygter, og på gulvet ligger de afpillede madrester, som ikke engang hunden vil spise. Servietterne er en vigtig del, for krebsegildet er en af de mest beskidte højtider i svenskernes historie. Tror du os ikke? Vi får at se til august...

Er det dig, der skal stå for borddækningen i år? Ikke noget problem. Her hos Partyking finder du alt det tilbehør, du har skal bruge for at dække op til et vellykket krebsegilde! Vi har rødt, hvidt og blåt tilbehør, der er dekoreret med krebs og hummere, sjove hagesmække til voksne, bordløbere og meget mere! Vi har tilmed serpentiner med motiv af krebs! Udover selve "tallerken-bestik-glas"-modellen har vi også en masse skaldyrstænger, færdige borddækningssæt, skaldyrsknive, oplukkere og bordløbere, og det er naturligvis dekoreret med krebs!

Hos os finder du ganske enkelt alt til krebsegildet, hvad end det er tallerkener, bestik, tænger, hagesmække eller bordløbere, du søger! Alle produkter er naturligvis testet af Partykings krebsegildepanel, så kvaliteten behøver du ikke at være nervøs for! Køb alt til krebsegildet hos os online!
Læs mere