Vis større billede

Krus The Best Wife In The World

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
49 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Har du den absolut bedste kone, som du bare ikke kan hylde nok? Selvfølgelig har du det! Hende der giver dig sommerfugle i maven ved bare at være sig selv. Spontane gaver er noget af det, som folk sætter allerstørst pris på. Hvem ville måske ikke være blevet glad af at kunne drikke morgenkaffe af en cool kop som denne! 

Kruset er et hvidt porcelænskrus med motivet "The best wife in the world" med en dronningekrone på toppen og en rød baggrund. Kruset har et hvidt banner nedenunder med teksten "limited edition".  Kruset rummer 30 cl og måler 10,5 cm i højden og 12 cm i bredden. Bemærk: Tåler kun opvask i hånden.  

  • Materiale: Porcelæn 
  • Volumen: 30 cl 
  • Mål højde: 10,5 cm
  • Mål bredde: 12 cm
  • Kun vask i hånden  

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen74117 eller du kan uploade dem manuelt.
castle