Til toppen
Vis hele beskrivelsen

Læbestift

Med vores læbestifter kan du forvandle dine læber og dermed også dig selv til en cool partypige, en glamourøs diva eller et frygtindgydende monster - vi har simpelthen alt til dine partylæber. Lys dine læber op i mørket eller skræm dine venner med obskure, mystiske special effects!

Hvorfor ikke gå sammen med et par venner og købe flere forskellige læbestifter, så I sammen kan skabe jeres helt egen unikke partysignatur? Skal du til fest, på krydstogt eller til festival, så har vi den perfekte læbestift til anledningen. En læbestift, der gør dig synlig i mængden. Gør en blændende entré i UV-lyset på pubben eller til house-festivalen. Vi har læbestifter til næsten alle former for fest og udklædning - eller hvis du blot ønsker at skræmme din søster eller bror for en enkelt dag. Skal du forvandle dig til et halloweenmonster, behøver du ikke meget mere end en af vores læbestifter - med lidt cool farve på læberne forvandles du på ingen tid.

Vi har ingen læbestift til dig, som ønsker at blive traditionelt lækker eller vil imponere svigermor. Men vi bidrager gerne med at give dig skrækindjagende looks eller forvandle dig til en zombie!

Filter

Viser 28 produkter
castle