Vis større billede

Tilbehør

Lang Krøllet Sort/Hvid Deluxe Paryk

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 484
selected_index: 0
299 kr
Vælg variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivelse

Hvad siger du til en rigtig flot, men også uhyggelig paryk til din næste udklædningsfest? Med denne paryk på hovedet bliver du en gennemført heks, bare sørg for at matche den med et vildt outfit, og så er du klar.

Lang Krøllet Sort/Hvid Deluxe Paryk er en førsteklasses krøllet paryk til damer, som giver et fantastisk halloween-agtigt look. Parykken føles utroligt ægte, når den sidder på hovedet, er sort og hvid, lang og krøllet. Parykken kommer i størrelsen one size til voksne og kan føntørres, hvis man ønsker det, men den skal helst ikke vaskes, styles med glattejern eller lignende.

  • Materiale: 100% polyester
  • Størrelse: One Size (voksenstørrelse)

Dette er et Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue er kendte for deres udklædningskostumer og tilbehør, som er af fantastisk kvalitet. Måske koster de en smule mere, men de er helt i en klasse for sig!

Tags

BEDØMMELSER (1)

Bedømmelse

  • Skrevet af riina for 9 måneder siden
    Tuntuu hyvänlaatuiselta peruukilta.Muhkea ja runsas.
    0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
    Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen58299 eller du kan uploade dem manuelt.
castle